Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Odd Nordstoga 3. & 4. Juli i Palmehaven (ekstra dato!)

I sommer kan du oppleve Odd Nordstoga i Palmehaven på Britannia Hotel 3. Juli og 4. Juli som vår Artist In Residence.

Artikkel · 1 min lese

Odd Nordstoga 2., 3. & 4. Juli i Palmehaven (ekstra dato!)

Palmehaven, 3. juli 2020 19:30 - 4. juli 2020 23:30

2., 3. Juli og 4. Juli flytter Odd Nordstoga inn på Britannia Hotel som vår Artist In Residence i Palmehaven. Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme. Billettene inkluderer aperitiff ved ankomst og et flott skalldyrplatå av lokale trønderske råvarer i verdensklasse (allergier hensyntas og alternativer finnes for de som ønsker det og melder inn på forhånd).

Artist In Residence er et akustisk konsert-format i Palmehaven, der artistene flytter inn på hotellet og spiller over flere kvelder – litt som i Las Vegas. Du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill, i en atmosfære du ikke finner maken til noe sted i landet.

Billetten inkluderer aperitiff ved ankomst og et fantastisk skalldyrplatå som du kan lese mer om her. Vi har selvsagt gode alternativer for de med skalldyr-allergi.

Etter et selvpålagt nesten konsert-fritt år er det med stor spillelyst og iver Odd Nordstoga tar turen til Trondheim i sommer. Norges nasjonalskald tar med seg Gjermund Silseth, og synger om Farfar og hvor viktig det er å ha venner.

På TV har du sett han på 'Hver gang vi møtes' og trolig blir det med et par låter derfra til Palmehavens frodige oase. Kanskje også en smakebit fra et nytt soloalbum som kommer i løpet av året, men både Frøken Franzen og Farfar blir nok fornærma om de blir sett til side, så de må få være med.

Odd Nordstoga gleder seg enormt til å komme seg til Trondheim og møte litt folk igjen, og vil strekke seg langt for å gjøre folk glade og sørge for en flott konsertopplevelse.

Artist In Residence konsertserie i Palmehaven Sommer 2020

Odd Nordstoga

Torsdag 2. juli, 19.30 *esktra dato ute nå*
Fredag 3. juli, 19.30 *utsolgt*
Lørdag 4. juli, 19.30 *utsolgt*

1,845,- NOK/person

I billetten hver kveld inkluderes Plateau fruit de mer Britannia, der dere får de beste lokale, norske skalldyr, servert på et klassisk «plateau» med smakfullt garnityr og tilbehør. Allergier vil kunne hensyntas når dette er opplyst om til hotellet i forkant av konsertene.

Publisert 15. mai 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.