• Food & Drinks
  • · Palmehaven

Sommerbuffet i Palmehaven

Onsdag til lørdag mellom 3. juli – 4. august tilbyr vi en fantastisk sommerbuffet i Palmehaven med sesongens beste råvarer.

Artikkel · 0.5 min lese

Sommerbuffet i Palmehaven

Palmehaven, 29. juni 2024 - 3. august 2024

Hver onsdag til lørdag denne sommeren i perioden 3. juli – 3. august, vil Palmehaven servere en flott sommerbuffet med et fantastisk dessertbord.

I sommer kan du spise under Palmehavens stjernehimmel og nyte en lekker buffet med et rikt utvalg av varme og kalde retter.

Sommerlig stemning i Palmehaven.

Hver onsdag til lørdag i perioden 3. juli til 3. august vil vi servere en flott sommerbuffet som er perfekt for de som ønsker å nyte det beste av sommerens smaker.

Buffeten byr på et stort utvalg av delikatesser, og som prikken over i-en har vi et fantastisk dessertbord med spesialiteter laget av våre dyktige konditorer. Dette er den perfekte anledningen til å samle venner og familie for en hyggelig kveld med fantastisk mat og god stemning.

695,- per person for voksne
355,- per person for barn (opptil 12 år)

Middag serveres fra 18.00 til 23.00 (siste seating kl. 20.30) onsdag, torsdag, fredag og lørdag, fra 3. juli til 3. august.

Sommerbuffeten har mye godt for enhver smak, på koldtbuffeten har vi blant annet flere ulike typer salater med sommerlig preg.
Hver langhelg denne sommeren, onsdager, torsdager, fredager og lørdager i perioden 2. juli – 4. august, vil Palmehaven servere en flott sommerbuffet med fokus på de beste råvarer fra Trøndelag i sesong.
Desserter fra Britannia Hotel's dyktige og prisbelønnede konditorteam er alltid en god avslutning på middagen.
Gled dere til å nyte Palmehaven's vakre atmosfære, med frodige palmer og glitrende stjernehimmel i sommer.