• Culture
  • · Palmehaven

Sommerkonserter i Palmehaven

Denne sommeren inviterer vi til en serie med fantastiske sommerkonserter med store, nasjonale og lokale artister, blant annet Eva Weel Skram, Odd Nordstoga, Jo Nesbø, Ingrid Bjørnov og mange flere som fra 19 Juni til 15 august residerer i Palmehaven.

Artikkel · 1 min lese

Artist In Residence i Palmehaven på Britannia - sommerens store høydepunkt. 

Siden 1918 har Palmehaven på Britannia vært byens frodige, eksotiske oase og selve hjertet i det som nå beskrives internasjonalt som et av verdens aller beste nye hoteller. Et naturlig samlingspunkt i Trondheim og svært populær blant byens befolkning.

Artist In Residence Palmehaven Sommer 2020

Denne sommeren inviterer vi til en serie med fantastiske sommerkonserter med store, nasjonale og lokale artister som hver uke fra 19. Juni residerer i Palmehaven. 

I sommer kan du oppleve:
19. - 20. Juni – Mari Haugen Smistad - Edith Piaf
26. - 27. Juni – Jo Nesbø
2. - 4. Juli – Odd Nordstoga
10. - 11. Juli – Bjarne Brøndbo
17. - 18. Juli – Are Hembre
24. - 25. Juli – Torstein Flakne
31. Juli - 1. August – Eva Weel Skram
7. - 8. August – Ingrid Bjørnhov
14. - 15. August – Herborg Kråkevik

Palmehaven tilbyr en helt unik atmosfære for konsertene, der du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill. 

I billetten hver kveld inkluderes Plateau fruit de mer Britannia, der dere får de beste lokale, norske skalldyr, servert på et klassisk «plateau» med smakfullt garnityr og tilbehør.

Vårt skalldyrplateau inneholder:

  • Kongekrabbe penslet med urteolje
  • Ferske reker
  • Sjøkreps
  • Taskekrabbe fra Hitra
  • Kamskjellcarpaccio
  • Hvitvinsdampede blåskjell
  • Kveite-ceviche med koriander, agurk og granatepler
  • Sauce vierge
  • Aioli med bakt hvitløk og grillet sitron
  • Brunet smør-hollandaise
  • Grønnsaks-crudité
  • Brød fra Britannias bakeri.

Allergier vil kunne hensyntas når dette er opplyst om til hotellet i forkant av konsertene.

Alternativ meny til skalldyr kan bestilles på mail til booking@britannia.no  Vi setter setter sammen et eget «plateau» med blant annet: 

  • Asparges og hollandaise
  • Vill-laks
  • Jamón Iberico de Bellota
  • Lokale oster
  • Vitello Tonnato 
  • Tomat og Burratasalat
  • Foie Gras 
  • Slider
  • Crudité

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 14. mai 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.