Få inspirasjon, og kom i vårstemning på Smakstrender, vårens vinmesse, hos oss på Britannia Hotel! Den 6. april kan du oppleve 60 ulike stands, vårens viner, oljer, oster, sauser og andre deilige smaker.
Det blir smaking av nyheter innen hvitvin, rosévin, musserende og rødvin, som alle passer perfekt til vårens begivenheter. Vi får også besøk av flere produsenter, som ser frem til å dele sin kunnskap og vinglede med dere.
Når du kommer, får du et vinglass fra Riedel, Stemless Wings Riesling/Champagne, uten stett. Dette glasset benyttes til smaking, og du kan ta det med hjem etter vinmessen.
Det blir over 60 utstillere og et overflødighetshorn av smaker som setter stemningen for den lyse årstiden og alt det gode den har å by på. Det finnes også oljer, oster, sauser og andre deilige smaker.
Når du går inn for å bestille, velger du hvilken bolk du ønsker å delta på. Begrenset antall plasser pr. blok.
Bolk 1: 14.00–16.30
Bolk 2: 17.30–20.00
Aldersgrense: Vinsmaking 18 år. Brennevin 20 år.
Selve messen er på 6. april, men det skjer selvfølgelig mye spennende på huset hele helgen.
Se også opp for muligheten for fantastiske mat- og vinopplevelser i den samme perioden; Dönnhoff x Vinbaren den 5. april, og Gusbourne x Afternoon Tea den 7. april.
Etter eller før vinmesse vil hotellets restauranter og barer være tilgjengelige og vi anbefaler deg å være tidlig ute med å bestille bord i Brasserie Britannia, Jonathan Grill, Vinbaren og Britannia Bar.