Eksklusive hotellpakker

Et utvalg av hotellpakker med opplevelser i Trondheim som kan komplettere ditt opphold hos oss. Alle hotellpakkene inkluderer fantastiske opplevelser, rom og frokost i ærverdige Palmehaven.

  Romantisk weekend

  Skjem bort din utvalgte med et romantisk opphold hos oss. Våkn opp i en deilig seng og nyt frokosten i ærverdige Palmehaven. En romantisk weekend vil gi dere et velfortjent avbrekk fra hverdagen.

  Kulinarisk opplevelse

  Opplev noen av Britannia Hotel's spennende mat og drikke-konsepter med verdensmester i kokkekunst Christopher Davidsen. Dette er en kulinarisk opplevelse du ikke vil gå glipp av.

  Historisk opplevelse i Trondheim

  Norges historiske hovedstad. Bli med på byvandring som turist i Trondheim og utforsk byens historie gjennom vår opplevelsespakke. Denne pakken inkluderer også en historisk visning av hotellet.

 • Eksklusiv Laksefiske

  Britannia Hotel åpnet i 1870 for å huse den britiske overklassen som reiste til vår region for å laksefiske - også kalt lakselordene. Nå kan du bli med å fluefiske etter laks like utenfor Trondheim, mens du bor som den britiske overklassen på hotellet.

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.