Barnas sommer på Britannia

Ta med familien til Britannia i sommer og få rom nummer to til barna (0-15 år) til spesialpris 950kr pr. natt inkl. frokost.


Britannia Hotel er Trondheims mest ærverdige og klassiske hotell, sentralt plassert midt i Trondheim sentrum. Hos oss ønskes du og familien varmt velkommen av vår egen Doorman, som er behjelpelig med både kofferter og alle spørsmål du måtte ha rundt oppholdet. Vi har eget garasjeanlegg under hotellet, og parkerer gjerne bilen for deg ved ankomst. For å gjøre oppholdet ekstra hyggelig, får alle barn en koselig velkomstgave ved innsjekk.

Britannia hotell familierom med to connecting superior-rom
Connecting rom med to soverom er ideelt for familier.

Bestill familierom for ekstra plass og komfort

For familier anbefaler vi familierom, som er to romslige superior-rom med dør mellom, slik at dere kan bo samlet og ha litt ekstra plass og komfort. På rommene finner du komfortable møbler og flotte Carrara marmorbad med baderomsartikler fra britiske D.R. Harris. Barna får naturligvis egne tøfler og badekåper i sin størrelse. Myke senger fra anerkjente Hästens sørger for gode, rolige netter for store og små.

Afternoon tea i Palmehaven - mor og datter som drikker te og nyter søte og salte fristelser
Opplev Afternoon Tea akkompagnert av søte og salte fristelser i elegante Palmehaven

Barnas favoritter til frokosten

Vår prisbelønte hotellfrokost har à la carte meny med barnas favoritter som pannekaker og sunnere alternativer som grøt og nybakt brød, og en fyldig buffet med dedikerte stasjoner for blant annet nylaget omelett, crepe, skinker, lokalprodusert pålegg og deilige oster. Hotellfrokosten serveres i Palmehaven, selve hjertet i Britannia, viden kjent for sine vakre omgivelser og levende pianomusikk diskrét i bakgrunnen. Om det passer bedre, arrangerer vi naturligvis også frokost på hotellrommet.

Elegant fasade på Britannia Hotel i Trondheim
Velkommen til historiske Britannia Hotel, sentralt plassert i hjertet av Trondheim sentrum

Restauranter med spennende smaker og lokale råvarer

Med seks ulike mat og drikkekonsepter har Britannia Hotel markert seg som et restauranthus i verdensklasse og et yndet reisemål for glødende matinteresserte. Våre nyskapende kokker er alltid på jakt etter å skape gode matopplevelser med spennende, genuine smaker og lokale råvarer. I grillrestauranten Jonathan kan dere grille mørt kjøtt, fisk, skalldyr og grønnsaker på åpne, japanske bordgriller. Vår uformelle, paris-inspirerte hjørnerestaurant, Brasserie Britannia, byr på en innholdsrik fransk meny med mange fristende klassikere. Britannia Bar serverer lunsj på dagtid og småretter på kvelden. Vår Michelin- restaurant, Speilsalen, har sommerstengt fra 2. juli grunnet ferieavvikling og åpner igjen fra den 26. Juli. Alle øvrige restauranter på Britannia Hotel har egne barnemenyer.

Britannia Spa i Trondheim med eget avslapningsområde
Lun og rolig atmosfære og oppvarmet basseng med egne åpningstider for barn

Nyt en dag på spa med barna

Britannia Spa er en utsøkt, moderne spa- og fitness avdeling med en meny breddfull av velværeopplevelser for kropp og sjel. Spaet har seks behandlingsrom, oppvarmet svømmebasseng med egne åpningstider for barn, badstue, steamrom, iskulp, mineralbad og 200 kvm treningsrom med utstyr av topp kvalitet i tilknytning. Vi har også skreddersydd en egen meny med behandlinger som passer for barn og tenåringer, slik at hele familien kan senke skuldrene og nyte varmen og vannet sammen.

Mor og datter får spabehandling på Britannia Hotel i Trondheim
Få hvilepuls, ny energi og behandlinger for kropp og sjel i vakre Britannia Spa

Familie som ankommer Britannia Hotel i Trondheim med London taxi
Bli hentet av vår egen London Taxi, eller parker trygt og tørt i vårt garasjeanlegg

Opplev Trondheim med familien

Britannia Hotel er omringet av gode shoppingmuligheter og flotte severdigheter like utenfor døren. Nidarosdomen er bare en kort spasertur unna, full av rom for undring for store og små. En kort spasertur unna ligger Gamle bybro, også kalt Lykkens portal, og Bakklandets fargerike trehusbebyggelse med småbysjarm og uavhengige designbutikker. I sommersesongen er øya Munkholmen et populært utfartssted, med muligheter for bading og soling. På gråværsdager byr byen på spennende museumsopplevelser som for eksempler Rockheim, Vitensenteret og Naturhistorisk museum. Vi har gratis utlån av sykler og el-sparkesykkel til alle gjester som ønsker å utforske byen og omgivelsene. Vår Concierge hjelper deg gjerne med å sette opp forslag på turer og utflukter i Trøndelag for hele familien.

Jonathan grill i Trondheim - far og datter som griller maten selv på japanske bordgriller
På Jonathan Grill kan hele familien grille maten selv på japanske bordgriller

Britisk teselskap med søte og salte fristelser

Mange har drømt om å bli invitert i teselskap med sølvkanner og flortynt porselen som barn. Hos Britannia Hotel har vi servert Afternoon Tea på ekte britisk vis siden 1870. Interessen for det sofistikerte mellommåltidet har eksplodert over hele verden, og Afternoon Tea i historiske Palmehaven er nå en av våre mest populære familieattraksjoner. I sommer tilbyr vi Afternoon Tea fredag, lørdag og søndag i Palmehaven, med søte og salte fristelser skreddersydd for små og store ganer.

Afternoon tea i Trondheim - små fingerretter servert på et tårnfat

Underholdning på hotelrommet

Om det er innevær låner vi gjerne ut spill og underholdning. Alle våre rom har store 55’’ tv´er med mulighet for Chromecast slik at du kan streame ditt favoritt-innhold og vi har høyhastighets wifi med egen ruter på hvert rom for å sikre optimal kvalitet og god hastighet til alle.

To gutter som nyter roomservice fra senga på Britannia Hotel i Trondheim
Nyt kveldstimene på våre familierom med høyhastighets wifi og 55 " tv.

På sommeren har vi også en egen skattejakt for alle barn med rebusløp på hotellet og selvsagt blir det premie til de som deltar. Britannia Hotel har fått spesialskrevet en egen barnebok med spennende historier, illustrasjoner og oppgaver som alle barn får ved innsjekk på hotellet.