Hopp til innholdet

Romantisk weekend

Skjem bort din utvalgte med en romantisk helg hos oss som inkluderer vår helt egen champagne ved ankomst, inngang til spa-avdelingen og en klassisk Afternoon Tea i ærverdige Palmehaven. Våkn opp i en deilig seng fra Hästens, etterfulgt av en smakfull femstjerners frokost med de beste råvarene fra lokale matprodusenter. En romantisk weekend vil gi dere et velfortjent, avslappende avbrekk fra hverdagen.

Klassisk Afternoon Tea inkludert

Den kjente, britiske selskapstradisjonen byr på innbydende etasje-fat fylt av småkaker, fingersandwicher og søte delikatesser. Måltidet serveres med deres valg av te fra vår te-meny. Og om dere ønsker det lille ekstra kan man bestille en flaske champagne til.

  • Overnatting med frokost i ærverdige Palmehaven og inngang til Britannia Spa & Fitness
  • Britannia's egen Champagne på rommet ved ankomst
  • Afternoon Tea for 2 personer i Palmehaven
  • Roseblader på sengen ved ankomst
  • Fra kr. 1850,- per person pr natt i superior dobbeltrom (totalpakkepris kr. 7400,- minimum to netters opphold.

En helg med kulinariske opplevelser

Med våre syv ulike drikke- og matkonsepter har vi et stort utvalg av kulinariske opplevelser som setter prikken over i-en på deres romantiske helg. Hva med vinsmaking i Vinbaren akkompagnert av deilig spekemat og oster, før dere nyter en god biff på Jonathan som har en helt ny unik touch med sine spesial-importerte japanske bordgriller? En smakfull signatur-cocktail i Britannia Bar setter den perfekte avslutningen på en kulinarisk aften. 

Romantisk weekend

Ta et velfortjent avbrekk fra hverdagen og skjem bort din utvalgte med et romantisk opphold hos oss.