Hopp til innholdet
  1. Hjem
  2. Mat & Drikke
  3. Afternoon Tea

+47 73 800 800

hovmester@britannia.no

Åpningstider:

Lørdag: 13.00 – 16.00 (siste seating 14.00)

Søndag: 13.00 - 17.30 (siste seating 15.30)

Afternoon Tea

A delight in every sense

Fra søndag 20. november tar vi en liten pause med Afternoon Tea servering. I perioden 26. november til 25. desember serverer vi vår tradisjonsrike Julelunsjbuffet i Palmehaven. Vi starter opp med Afternoon Tea igjen på mandag 26. desember og servere det hver dag i romjulen.

Nyt en klassisk Afternoon Tea i Trondheim – en velsmakende britisk selskapstradisjon med røtter helt tilbake til 1840-tallet. Innbydende og delikate fingersandwicher, nybakte scones, søte delikatesser og kaker blir vakkert presentert på etasje-fat sammen med ditt valg av signatur-te eller øvrig drikke. Serveres i historiske Palmehaven.

Afternoon Tea er tilgjengelig lørdager 13.00-16.00 (siste seating 14:30) og søndager 13.00 - 17.30 (siste seating 15.30). Booking er åpen på helg 3 måneder fremover i tid.

Vår Afternoon Tea er inspirert av sesongen og inneholder de beste råvarer som er tilgjengelig til enhver tid. Kr 655,- per person. Vi har egen versjon for barn (inntil 12 år) kr. 385,- per barn. Prisen inkluderer vår eksklusive te, eller kaffe for de som ønsker det. For barna som ikke drikker te/kaffe, tilbys en valgfri brus eller juice som er inkludert i prisen.

Britannia Summer Afternoon Tea

Britannia Afternoon Tea fra Gravraak Teatliér

Teene våre på Afternoon Tea i Palmehaven er resultatet av et lokalt samarbeid med Norges Master Tea Blender, Hanne Charlotte Heggberget i Gravraak Teateliér på Nedre Bakklandet 58, Trondheim. Teen består av hele blader fra Camelia Sinensis, tilsatt lokale urter og er blandet spesielt for Britannia Hotel. Tebryggerne på Britiannia er utdannet av Master Tea Blenderen selv, for å gi deg en te-opplevelse av høy kvalitet hver gang du kommer til Afternoon Tea i Palmehaven.

Afternoon Tea

Anerkjente Twinings som en del av vår meny

Britannia Hotel er et av få hotell som kan skilte med egen signatur-te blendet av det anerkjente tehuset Twinings. Londonbaserte Twinings er hoffleverandør til det Britiske kongehuset. Dersom Earl Grey, «is not your cup of tea», står Britannias sommelierteam klare med gode anbefalinger om selskapet ønsker andre passende alternativ.

Vår afternoon tea vil være inspirert av sesong og inneholder de beste råvarer tilgjengelig til enhver tid. Head Pastry Chef, Cathrine Nilsen med erfaring fra konditorlandslaget er ansvarlig for disse smakfulle kunstverkene.

Afternoon Tea

Vår meny

Velkommen til en erkebritisk tradisjon, med røtter helt tilbake til 1840-tallet.

  • Afternoon Tea meny

    Our Classic Serving
    Serveres lørdager 13.00-16.00 (siste seating 14.00) og søndager 13.00 - 17.30 (siste seating 15.30).
    Vis meny

Afternoon Tea

Afternoon Tea er en klassisk tradisjon som serverer fingersandwicher og søte delikatesser sammen med signatur-te og gjerne en flaske champagne til.