Hopp til innholdet
  1. Hjem
  2. Mat & Drikke
  3. Afternoon Tea

+47 73 800 800

hovmester@britannia.no

Åpningstider:

Fredag-Søndag: 13:00 – 17:00

(siste seating 15:00)

Afternoon Tea

A delight in every sense

Nyt en klassisk Afternoon Tea i Trondheim – en velsmakende britisk selskapstradisjon med røtter helt tilbake til 1840-tallet. Innbydende og delikate fingersandwicher, nybakte scones, søte delikatesser og kaker blir vakkert presentert på etasje-fat sammen med ditt valg av signatur-te eller øvrig drikke. Serveres i historiske Palmehaven.

Afternoon Tea tilgjengelig fredag, lørdag og søndag 13.00 – 17.00. Siste seating 15.00.

Kr 525,- per person. Vi har egen versjon for barn (opp til 12 år) kr. 310 per barn.

Britannia Summer Afternoon Tea

Britannia Afternoon Tea from Gravraak Teatliér

Teene til Britannia Afternoon Tea i Palmehaven er resultater av et lokalt samarbeid med Norges Master Tea Blender, Hanne Charlotte Heggberget i Gravraak Teateliér på Nedre Bakklandet 58, Trondheim. Teen er hele blader av Camelia Sinensis tilsatt lokale urter og blandet spesielt for Britannia. Tebryggerne på Britiannia er utdannet av Master Tea Blenderen selv, for å gi deg en teopplevelse av høy kvalitet hver gang du kommer til Afternoon Tea i Palmehaven.

Afternoon Tea

Anerkjente Twinings som en del av vår meny

Britannia Hotel er et av få hotell som kan skilte med egen signatur-te blendet av det anerkjente tehuset Twinings. Londonbaserte Twinings er hoffleverandør til det Britiske kongehuset. Dersom Earl Grey, «is not your cup of tea», står Britannias sommelierteam klare med gode anbefalinger om selskapet ønsker andre passende alternativ.

Vår afternoon tea vil være inspirert av sesong og inneholder de beste råvarer tilgjengelig til enhver tid. Head Pastry Chef, Cathrine Nilsen med erfaring fra konditorlandslaget vil personlig servere disse smakfulle kunstverkene.

Covid-19 / koronaviruset opdatering: I henhold til retningslinjer i forbindelse med Covid-19, har våre restauranter begrenset kapasitet, dette for å kunne sikre nødvendig avstand mellom bord i restauranten. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, om dere ønsker avstand mellom hver gjest på deres bord, slik at dette kan tilrettelegges. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800. Vi ønsker også at gjestene møter opp til sin bord-reservasjon på tidspunktet som er booket. Vi vil i størst mulig grad unngå at folk møter opp lenge før tiden uten at det er ledig bord, slik at vi begrenser mingling i fellesområder og kødannelse. Takk for forståelsen.

Afternoon Tea

Vår meny

Velkommen til en erkebritisk tradisjon, med røtter helt tilbake til 1840-tallet.

  • Afternoon Tea meny

    Our Classic Serving
    Serveres fredager, lørdager og søndager, 13.00-17.00. Siste seating 15.00.
    Vis meny

Afternoon Tea

Afternoon Tea er en klassisk tradisjon som serverer fingersandwicher og søte delikatesser sammen med signatur-te og gjerne en flaske champagne til.