Hopp til innholdet
  1. Hjem
  2. Mat & Drikke
  3. Afternoon Tea

+47 73 800 800

hovmester@britannia.no

Åpningstider:

Lørdag-Søndag: 13:00 – 16:00

(siste seating 14:00)

Afternoon Tea

A delight in every sense

Nyt en klassisk Afternoon Tea i Trondheim – en velsmakende britisk selskapstradisjon med røtter helt tilbake til 1840-tallet. Innbydende og delikate fingersandwicher, nybakte scones, søte delikatesser og kaker blir vakkert presentert på etasje-fat sammen med ditt valg av signatur-te eller øvrig drikke. Serveres i historiske Palmehaven.

Afternoon Tea tilgjengelig lørdag og søndag 13.00 – 16.00. Siste seating 14.00.

Vår Afternoon Tea er inspirert av sesongen og inneholder de beste råvarer som er tilgjengelig til enhver tid. Kr 595,- per person. Vi har egen versjon for barn (inntil 12 år) kr. 350,- per barn. Prisen inkluderer vår eksklusive te, eller kaffe for de som ønsker det. For barna som ikke drikker te/kaffe, tilbys en valgfri brus eller juice som er inkludert i prisen.

I fellesferier og høytider tilbyr vi Afternoon Tea daglig gjennom hele påsken (11. april tom. 18. april 2022), i sommerferien (4. juli tom. 3. august 2022), samt i romjulen.

Britannia Summer Afternoon Tea

Britannia Afternoon Tea fra Gravraak Teatliér

Teene våre på Afternoon Tea i Palmehaven er resultatet av et lokalt samarbeid med Norges Master Tea Blender, Hanne Charlotte Heggberget i Gravraak Teateliér på Nedre Bakklandet 58, Trondheim. Teen består av hele blader fra Camelia Sinensis, tilsatt lokale urter og er blandet spesielt for Britannia Hotel. Tebryggerne på Britiannia er utdannet av Master Tea Blenderen selv, for å gi deg en te-opplevelse av høy kvalitet hver gang du kommer til Afternoon Tea i Palmehaven.

Afternoon Tea

Anerkjente Twinings som en del av vår meny

Britannia Hotel er et av få hotell som kan skilte med egen signatur-te blendet av det anerkjente tehuset Twinings. Londonbaserte Twinings er hoffleverandør til det Britiske kongehuset. Dersom Earl Grey, «is not your cup of tea», står Britannias sommelierteam klare med gode anbefalinger om selskapet ønsker andre passende alternativ.

Vår afternoon tea vil være inspirert av sesong og inneholder de beste råvarer tilgjengelig til enhver tid. Head Pastry Chef, Cathrine Nilsen med erfaring fra konditorlandslaget er ansvarlig for disse smakfulle kunstverkene.

Covid-19 oppdatering:  Vi forholder oss til enhver tids gjeldende smittevernregler og nasjonale, samt kommunale påbud. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800 slik at vi får registrert kontaktinformasjon og unngår drop-in og kødannelse. Vi har et begrenset antall bord tilgjengelig. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, om dere ikke er i familie eller kohort, slik at vi kan legge til rette for avstand mellom hver gjest på deres bord. Munnbind er påbudt i fellesarealer og der man ikke kan holde 1-meters avstand. Vi oppfordrer til å møte presis til din booking slik at vi unngår kødannelse og mingling (vi ønsker å unngå at man møter opp lenge før booking-tidspunktet). Hjertelig velkommen!

Afternoon Tea

Vår meny

Velkommen til en erkebritisk tradisjon, med røtter helt tilbake til 1840-tallet.

  • Afternoon Tea meny

    Our Classic Serving
    Serveres lørdager og søndager, 13.00-16.00. Siste seating 14.00.
    Vis meny

Afternoon Tea

Afternoon Tea er en klassisk tradisjon som serverer fingersandwicher og søte delikatesser sammen med signatur-te og gjerne en flaske champagne til.