Hopp til innholdet
 1. Hjem
 2. Mat & Drikke
 3. Jonathan Grill

+47 73 800 802

Jonathan@britannia.no

Åpningstider:

Mandag - Søndag: 17:00-23:00 (Kjøkkenet stenger 22:00).

Jonathan Grill

Ordinære Åpningstider
Mandag – Søndag 17.00 – 23.00 (Kjøkken stenger 22.00)

Et spennende, uformelt sted, tilført nye internasjonale impulser som vekker dette populære konseptet til live på nytt i en tidsriktig og moderne innpakning. Dette er en ny måte å få servert biff på i Trondheim.

Biff med internasjonal touch på japanske bordgriller

Nå har vi tatt med oss arven fra gamle Jonathan i Trondheim videre og modernisert konseptet i tråd med resten av hotellet og gitt det en ny internasjonal touch med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, skalldyr og grønnsaker sammen med et rikt utvalg av sauser og tilbehør.

Ønsker du å la kokkene våre gjøre jobben har vi også en egen à la carte del av restauranten, der du kan senke skuldrene og konsentrere deg om å nyte de deilige råvarene som tilberedes på Japanske Robata-griller. 

Covid-19 / koronaviruset oppdatering:
Vi forholder oss til enhver tids gjeldende smittevernregler og nasjonale, samt kommunale påbud. Våre restauranter har begrenset kapasitet. Dette for å kunne sikre nødvendig avstand mellom bord i restauranten. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, dersom dere ønsker avstand mellom hver gjest på deres bord, slik at dette kan tilrettelegges. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800. Vi ønsker også at gjestene møter opp til sin bord-reservasjon på tidspunktet som er booket. Vi vil i størst mulig grad unngå at folk møter opp lenge før tiden uten at det er ledig bord, slik at vi begrenser mingling i fellesområder og kødannelse. Takk for forståelsen.

Jonathan Grill

Vår meny

 • À la carte

  Hele menyen er perfekt for å dele.
  Vis meny
 • Grillmeny

  Spennende og uformelt
  Vis meny