1. Hjem
 2. Mat & Drikke
 3. Jonathan Grill

+47 73 800 802

Jonathan@britannia.no

Åpningstider:

Mandag - Søndag: 17:00-23:00 (Kjøkkenet stenger 22:00).

Jonathan Grill

Ordinære Åpningstider
Mandag – Søndag 17.00 – 23.00 (Kjøkken stenger 22.00)

Et spennende, uformelt sted, tilført nye internasjonale impulser som vekker dette populære konseptet til live på nytt i en tidsriktig og moderne innpakning. Dette er en ny måte å få servert biff på i Trondheim.

Covid-19 / koronaviruset opdatering:
Jonathan Grill er midlertidig stengt frem til onsdag 14. april grunnet myndighetenes nye nasjonale restriksjoner for smittevern.
Vi forholder oss til enhver tids gjeldende smittevernregler og nasjonale, samt kommunale påbud. Dette innebærer skjenkestopp klokken 22.00 i våre restauranter. I henhold til gjeldende restriksjoner er det spiseplikt i alle konsepter. I henhold til retningslinjer i forbindelse med Covid-19, har våre restauranter begrenset kapasitet. Dette for å kunne sikre nødvendig avstand mellom bord i restauranten. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, dersom dere ønsker avstand mellom hver gjest på deres bord, slik at dette kan tilrettelegges. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800. Vi ønsker også at gjestene møter opp til sin bord-reservasjon på tidspunktet som er booket. Vi vil i størst mulig grad unngå at folk møter opp lenge før tiden uten at det er ledig bord, slik at vi begrenser mingling i fellesområder og kødannelse. Takk for forståelsen.

Biff med internasjonal touch på japanske bordgriller

Nå har vi tatt med oss arven fra gamle Jonathan i Trondheim videre og modernisert konseptet i tråd med resten av hotellet og gitt det en ny internasjonal touch med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, skalldyr og grønnsaker sammen med et rikt utvalg av sauser og tilbehør.

Ønsker du å la kokkene våre gjøre jobben har vi også en egen à la carte del av restauranten, der du kan senke skuldrene og konsentrere deg om å nyte de deilige råvarene som tilberedes på Japanske Robata-griller. 

Jonathan Grill

Vår meny

 • À la carte

  Hele menyen er perfekt for å dele.
  Vis meny
 • Grillmeny

  Spennende og uformelt
  Vis meny