Hopp til innholdet
 1. Hjem
 2. Mat & Drikke
 3. Jonathan Grill

+47 73 800 802

Jonathan@britannia.no

Åpningstider:

Mandag - Søndag: 17:00-23:00 (Kjøkkenet stenger 22:00).

Jonathan Grill

Covid-19 oppdatering Vi forholder oss til enhver tids gjeldende smittevernregler og nasjonale, samt kommunale påbud. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800 slik at vi får registrert kontaktinformasjon og unngår drop-in og kødannelse. Vi har et begrenset antall bord tilgjengelig. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, om dere ikke er i familie eller kohort, slik at vi kan legge til rette for avstand mellom hver gjest på deres bord. Munnbind er påbudt i fellesarealer og der man ikke kan holde 1-meters avstand. Det er kun bordservering av alkohol og skjenkestopp klokken 23.00. Les mer om vårt smittevern her. Vi oppfordrer til å møte presis til din booking slik at vi unngår kødannelse og mingling (vi ønsker å unngå at man møter opp lenge før booking-tidspunktet). Hjertelig velkommen!

Et spennende, uformelt sted, tilført nye internasjonale impulser. Et populært konsept som er vekket til live i en tidsriktig og moderne innpakning. Dette er en ny måte å få servert biff på i Trondheim.

Biff med internasjonal touch på japanske bordgriller

Nå har vi tatt med oss arven fra gamle Jonathan i Trondheim videre, og modernisert konseptet i tråd med resten av hotellet. Restauranten har fått en ny internasjonal touch med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, skalldyr og grønnsaker. På siden serveres et rikt utvalg av sauser og tilbehør.

Ønsker du å la kokkene våre gjøre jobben har vi også en egen à la carte del av restauranten. Da kan du senke skuldrene og konsentrere deg om å nyte de deilige råvarene som tilberedes på Japanske Robata-griller. 

Jonathan Grill

Vår meny

 • À la carte

  Hele menyen er perfekt for å dele.
  Vis meny
 • Grillmeny

  Spennende og uformelt
  Vis meny