• Occasions
  • · Palmehaven

Arve Tellefsen i Palmehaven. Ny dato: 21. november

Artist In Residence-favoritt Arve Tellefsen returnerer til Palmehaven.

Artikkel · 1 min lese

Arve Tellefsen i Palmehaven 21. November *UTSOLGT*

Palmehaven, 21. november 2023 19:00

I midten av november ønsker vi selveste Arve Tellefsen velkommen tilbake til Palmehaven. Med seg har han en av Norges store pianister de siste 40 årene, Kjetil Bjerkestrand. Billetten inkluderer aperitiff ved ankomst og en flott 3-retters meny fra Palmehavens kjøkken.

Til informasjon: Denne konserten har fått ny dato grunnet sykdom hos artisten. Alle som har kjøpt billett til den 17. oktober får automatisk ny billett til 21. november. Dersom du ikke ønsker å få ny billett til den nye datoen har du også mulighet til å få refundert pengene for billettene (minus billettavgift til hoopla).

Arve elsker Palmehaven, Britannia Hotel og Trondheim. Det er meget gjensidig fra Britannia Hotel sin side, som har laget og tilegnet han en egen suite - Arve Tellefsen Suiten.

Arve er en meget populær gjest og formidler i Palmehaven og dette blir hans tredje besøk som Artist in Residence siden februar 2020. Ved hans side på tangenter stiller Norges pianovirtuos Kjetil Bjerkestrand.

Kvelden blir en reise i populære musikkstykker og gode historier fra Tellefsen, fra hans mange gode år i Trondheim. Det blir en forestilling preget av feelgood og spilleglede.

Vi ser frem til å igjen ønske ærestrønder Arve Tellefsen tilbake på den intime scenen i Palmehaven på Britannia.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en fantastisk 3-retter fra Palmehavens kjøkken.

Meny Arve Tellefsen 21. november

Gravet hjort fra Røros,
sprø grønnkål, soppmajones og syltet løk
***
Bakt kveite,
persillerot, syltet gulbete, pommes røsti og skalldyrsaus med kaviar
***
Sjokolade- og kaffemousse
espresso-is

Viktig informasjon
Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00. For dere som ønsker å komme før dørene åpnes, så ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde. Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss i god tid hvem dere ønsker å sitte sammen med, så vil vi sørge for et hyggelig bord.

Dersom det det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, ber vi vennligst om informasjon om dette på forhånd, slik at vi får ordnet en flott og tilpasset meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til en flott kulturopplevelse i Palmehaven!