• Hospitality
  • · Palmehaven

In Room Dining og Room Service på Britannia

Britannia tilbyr et bredt utvalg av deilig mat og drikke i våre room service menyer. Start dagen med frokost på sengen eller nyt en bedre middag i komforten av ditt eget rom.

Artikkel · 1.5 min lese
Frokost serveres på rommet med Eggs Benedict og Egg Florentine, ledsaget av ferskpresset juice, en Acai-bolle med frisk frukt og charcuterie-fjøl med deilig ost- og skinke.

Britannia har 246 lekkert designede og delikate rom og suiter. Alle nylig renovert for å møte den høyeste av standarder som kreves av et femstjerners hotell. Med luksuriøs komfort og Hästens senger i alle rom, TV'er skjult bak speil fra gulv til tak i mange rom, og med mykt sengetøy fra enten Norvegr eller Høie, vil vi ikke klandre deg om du ikke ønsker å forlate rommet med det første!

Så om du nyter Britannia's komfort i forbindelse med et business-opphold eller unner deg et velfortjent avbrekk fra hverdagen anbefaler vi at du sjekker ut vår spennende in room dining meny.

Med Britannias à la carte frokost tilberedes hver rett a la minute av kokkene våre, uansett om du er i restauranten eller på rommet. Bildet over er vår ovnsbakte leverpostei, servert med bacon, sopp, cornichons og nybakt rugbrød.

Frokost er tilgjengelig på rommene mellom kl. 07.00 og 11.00 (perfekt for de som liker å sove litt utpå). Bla gjennom menyen på rommet ditt, eller følg lenken nedenfor. Ring 5003 på rom-telefonen for å bestille.

Eggs Florentine, et sunt og godt valg til å starte dagen med.
På Britannia får du nybakt brød fra våre bakere til frokost hver morgen.
Britannia's fantastiske Eggs Benedict

Frokostmenyen vår er sesong-tilpasset, med et stort utvalg av smakfulle og søte alternativer, og kan ledsages av den varme eller kalde drikken du ønsker. Ikke nøl med å gi oss beskjed dersom du har allergier eller ønsker.

Service med et smil. Frokost kan serveres på sengen, på nattbordet eller på bordet. Valget er ditt.
Start dagen på riktig måte. La oss skjemme deg bort med room service når du besøker Britannia. Foto av Nikol Herec fra våre naboer, klesbutikken Carma.

På Britannia tilbyr vi room service 24 timer i døgnet. Alt fra lette og sunne salater til saftige Britannia burgere og Chateaubriand, etterfulgt av crème brûlée til dessert eller fristelser fra vårt konditori. Sjekk ut menyen nedenfor og ring 5003 på rom-telefonen for å bestille.

Ved room service påløper et service-tillegg på 95 kroner per bestilling.

For den spesielle anledningen eller om du ønsker litt mer plass til gjester, bør du vurdere å booke en suite med stue og stort spisebord, der vi kan tilberede fulle menyer til alle i private selskap.

Britannia tilbyr også en rekke private spisemuligheter og selskapslokaler. Noen av suitene våre passer utmerket til middager, der en av våre dyktige kokker kan tilberede maten i suiten. Eller du kan leie et av våre selskapslokaler om du ønsker det. Hos oss kan vi skreddersy opplevelsen akkurat slik du vil ha den. Mulighetene er endeløse. Ta kontakt med oss for å høre mer: booking@britannia.no