• Occasions
  • · Palmehaven

Ingrid Bjørnov 18. - 19. oktober

Publikumsfavoritten Ingrid Bjørnov er tilbake i Palmehaven i midten av oktober - gled dere!

Artikkel · 0.5 min lese

Ingrid Bjørnov

Palmehaven, 18. oktober 2024 - 19. oktober 2024

En av våre aller mest populære artister under konseptet Artist In Residence er endelig tilbake. Ingrid Bjørnov besøker oss i midten av oktober!

Ingrid Bjørnov er en drømmeartist på «Artist in Residence» og er ekspert på å få med seg publikum på både skjemt og allsang.

Ingrid Bjørnov har levd flere musikalske liv. Hun har underholdt Norge siden 1980, først som halvparten av Dollie; den prisbelønte popduoen fra åttitallet som dro til London med musikalen Which Witch. Senere som komponist, kapellmester og arrangør for teater og TV, før hun debuterte som soloartist rundt tusenårsskiftet.

Tre soloalbum, fire bøker, fem soloshow og seks komipriser senere står hun fjellstøtt som landets regjerende humorpianistinne. 

Ingrid Bjørnov er dreven kåsør, tidvis forfatter, og en fremragende konferansier. Men aller mest oppviser hun en enorm musikalitet som alltid tar publikum med storm.

I billetten inkluderes aperitiff, middag og konsert.

Viktig informasjon
Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00. For dere som ønsker å komme før dørene åpnes, så ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde. Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til en flott kulturopplevelse i Palmehaven!