• Occasions
  • · Palmehaven

Kari Bremnes i Palmehaven - nye datoer 16 og 17. april.

Nordvendt, europeisk, åpent, stort, personlig og melankolsk – er ord som kan knyttes til Karis musikk. Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band.

Artikkel · 1 min lese

Kari Bremnes i Palmehaven *UTSOLGT*

Palmehaven, 16. april 2021 - 17. april 2021

Nordvendt, europeisk, åpent, stort, personlig og melankolsk – er ord som kan knyttes til Karis musikk. Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band.

I midten av April tar vi godt imot Kari Bremnes som vår Artist In Residence i Palmehaven! Opprinnelig skulle konsertene gjennomføres 5. og 6. februar, men de er nå blitt flyttet til midten av april isteden, grunnet strenge restriksjoner på antall (kun 10 personer kan delta på innendørs arrangement p.t.).

Nordvendt, europeisk, åpent, stort, personlig og melankolsk – er ord som kan knyttes til Karis musikk. Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band. Fra det lyseste til det ganske mørke og rå. Og hele tiden med en nærhet til folk og livsskjebner.

Kari har skrevet sanger i 20 år og gitt ut 15 soloalbum. Hun har i dag et større publikum enn noen gang, med et stort konsertpublikum i flere land og et platepublikum over hele verden. Vi gleder oss til å ønske henne velkommen til ærverdige Palmehaven.

Fredag 16. april, 18:00 *utsolgt*
Lørdag 17. april, 18:00 *utsolgt*

Aftenen starter med en 3-retters meny som er inkludert i konsertbilletten, komponert av Britannias eminente kjøkken. 

Meny Artist In Residence 
“Britannia rooftop honey”- glaserte beter,
chevre og Macadamianøtter. 
**
Helstekt ytrefilet av okse fra Rørostraktene,
potet og løkterte, nepe og sort hvitløk.
**
Ostekake, tindved og karamellisert Valrhonasjokolade.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 1. januar 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.