• Occasions
  • · Palmehaven

Silje Nergård & Espen Berg i Palmehaven 12. og 13. Februar

Silje Nergaard har med seg den dyktige jazzpianisten Espen Berg til Palmehaven i februar. Sammen har de plukket sanger fra Siljes omfattende musikalske katalog med vakre, nedstrippede versjoner av hennes mest kjente materiale.

Artikkel · 1 min lese

Silje Nergård & Espen Berg i Palmehaven

Palmehaven, 12. februar 2021 - 13. februar 2021

Silje Nergaard har med seg den dyktige jazzpianisten Espen Berg til Palmehaven i februar. Sammen har de plukket sanger fra Siljes omfattende musikalske katalog med vakre, nedstrippede versjoner av hennes mest kjente materiale.

Silje Nergaard

Silje Nergaard feirer i 2020 30-årsjubileum som artist og har i den anledning innledet et spennende samarbeid med den dyktige jazzpianisten Espen Berg, som blant annet har mottatt Moldes Jazzstipend og regnes som en pianist i verdensklasse. Sammen har de plukket sanger fra Siljes omfattende musikalske katalog med vakre, nedstrippede versjoner av hennes mest kjente materiale, blant annet Be Still My Heart, The Waltz , Japanese Blue og ikke minst Tell me Where You’re Going, som har resultert i albumet Japanese Blue.

Med sine snart 17 albumutgivelser bak seg, har Silje Nergaard turnert verden over med musikken sin, og låtene hennes blir stadig covret internasjonalt. Hennes utgivelse At First Light er, med sine over 140.000 solgte eksemplarer, Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.

Duoen inviterer publikum til en nær, intim og eksklusiv konsertopplevelse hvor de tar med lytter en inn i historiene bak låtenes tilblivelse.

Fredag 12. februar, 19:30
Lørdag 13. februar, 19:30

Aftenen starter med en 3-retters meny som er inkludert i konsertbilletten, komponert av Britannias eminente kjøkken. 

Meny Artist In Residence Februar
Andeconfit-terrine, eggekrem, syltet løk og rugchips.
**
Bakt skreirygg og Avrugakaviar,
servert med bakt blomkål, kapers, potetpuré og kremet blåskjellsaus.

**
Pâte à choux au Craquelin med romkrem, multeis og blodappelsin-fluid gel.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 27. juni 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.