• Occasions
  • · Palmehaven

Sol Heilo i Palmehaven 2. - 3. september

I starten av september får vi besøk av Sol Heilo som blir vår Artist In Residence i Palmehaven.

Artikkel · 1 min lese

Sol Heilo

Palmehaven, 2. september 2022 - 3. september 2022

Vi gleder oss til besøk av en av landets mest populære artister i september.

Multi-instrumentalisten, musiker, artist og låtskriver Sol Heilo gjorde internasjonal karriere med bandet Katzenjammer i en årrekke i inn og utland. I sin solokarriere har Sol fylt konsertsteder og kuturhus gjennom flere turnéer, og i juni 2021 slapp hun sitt andre soloalbum «Solstice». 

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse som utfordrer alle sansene, og å gi de noe de kan ta med seg videre i sine liv. Dette kommer frem gjennom at hun er sterkt involvert i alle deler av sin kunst, - hun skriver låtene, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter. 

Sol´s tekster spenner over et rikt spekter av følelser, som bæres av dynamiske og sjangeroverskridende arrangement. Hennes tilstedeværelse og formidlingsevne har gjort henne til en av landets mest populære artister. En konsertkveld med Sol Heilo er noe du sent vil glemme! 

Fredag 02. september, kl.19:00
Lørdag 03. september, kl.19:00 *få billetter igjen*

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retters meny fra Palmehavens kjøkken.

Meny
Kveite sashimi  
Avokadokrem, ponzu, marinert fennikel og urtesalat.

**
Biff og Bearnaise  
Okse indrefilet fra Røros, løksalat, smørstekt svartkål og Bearnaise.

**
Sjokoladeterrine med pasjonsfrukt og mangosorbet

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i flotte omgivelser.