• Occasions
  • · Palmehaven

Terje Tysland i Palmehaven

Terje Tysland, en av trønderrockens grunnleggere fyller 70 år 14 april i år. Dette er en stor begivenhet i norsk kulturliv og skal feires med konserter i Trondheim sin storstue, Palmehaven på Britannia Hotel 12, 13 og 14 mars.

Artikkel · 1 min lese

Terje Tysland I Palmehaven *få billetter*

Palmehaven, 12. mars 2021 - 14. mars 2021

Terje Tysland, en av trønderrockens grunnleggere fyller 70 år 14 april i år. Dette er en stor begivenhet i norsk kulturliv og skal feires med konserter i Trondheim sin storstue, Palmehaven på Britannia Hotel 12, 13 og 14 mars.

Terje flytter inn i Palmehaven og blir en del av suksess-konseptet «Artist in Residence». Det blir en helaften med bobler og en tre retters meny fredag og lørdag, før Herr Tysland tar med seg noen av sine musikere og gir en spesiell jubileumskonsert. Det blir egen meny søndag 14 mars. Det kan forventes både prominente og overraskende gjester på scenen for å gjøre stas på den unge 70 åringen.

Terje Tysland's karriere startet for 50 år siden i legendariske Prudence fra Namsos. Et band som hadde enorm suksess tidlig på 70 tallet. Senere har det blitt 16 soloalbum og utallige samlealbum og livealbum, både med Prudence og Tysland's forskjellige backing band.

Terje Tysland sitter på en låtkatalog som er elsket i Norge, og flere av hans klassiske tekster og melodier blir å høre i Palmehaven i mars.
Velkommen til en feiring av livet – Heile livet med Terje Tysland

Fredag 12. Mars, 19.30 *utsolgt*
Lørdag 13. Mars, 19.30 *utsolgt*
Søndag 14. Mars, 19.30 *få billetter igjen*

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken og en aperitif ved ankomst.

Meny AIR Terje Tysland Mars 2021
Posjert vilkveite
Søtpotetkrem, syrlig agurk, tapiokachips og Avrugakaviar
(fisk, sulfitt)

**
Stekt ytrefilet av kalv fra Røros
Pannestekt foie gras, brokkolini, selleri og trøffelkrem, pommes Anna og rødvinsjy
(melk, selleri)

**
Ivoire Valhrona-sjokolademousse med ingefær og sitron
Ingefærkrokan og sitronkrem
(melk, egg)

Viktig informasjon:
Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Publisert 3. januar 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.