• Hospitality
  • · Palmehaven

The Best New Hotels In The World

Britannia Hotel er inkludert på listen over verdens beste nye hotell i 2020 av det anerkjente reisemagasinet Travel + Leisure.

Artikkel · 0.5 min lese
Palmehaven Britannia Hotel. Foto: Wil Lee-Wright.

Britannia Hotel er inkludert på listen over verdens beste nye hotell i 2020 av det anerkjente reisemagasinet Travel + Leisure, som har fem millioner lesere verden over. Les hele listen her.

Dette er fantastisk, ja, faktisk helt vilt!

Mikael Forselius, hotelldirektør

For Michelin-jubelen hadde knapt stilnet i Trondheim da den neste topp-kåringen fulgte: Verdens største reisemagasin har plassert Britannia på listen over verdens beste nye hotell i 2020.

Jeg trodde metningspunktet var nådd med Speilsalens Michelin-stjerne. Den kom på toppen av en rekke flotte omtaler etter nyåpningen av hotellet. At vi nå er på Travel+Leisure’s liste overgår alle mine forventninger, fortsetter Forselius.

Britannia Hotel Fasade. Foto: Lars Petter Pettersen.

Det er det amerikanske magasinets redaktører og skribenter som hvert år velger ut nye hoteller de mener holder verdensklasse. Offentliggjøringen av listen følges med enorm spenning i hotellkretser verden over når den slippes.

Travel+Leisures redaktør Peter Terzian besøkte oss i mai i fjor. At besøket skulle ende med at magasinet anbefaler sine fem millioner lesere verden over å reise til Britannia Hotel viser at vi har planlagt riktig og at våre ansatte i alle ledd gjør en formidabel jobb, avslutter Forselius.  

Terzian har blant annet latt seg begeistre av Speilsalen, som han kaller Britannias juvelkiste av et lokale der Michelin-kokk Christopher Davidsen serverer en 10-retters sjømatfokusert meny.