• Occasions
  • · Britannia Hall

Jazzfest: The Sinatra Songbook

26. November får vi besøk av The Sinatra Songbook i Britannia Hall til en aften som byr på swingende jazz og god mat i skjønn forening.

Artikkel · 0.5 min lese

Jazzfest: The Sinatra Songbook

Britannia Hall, 26. november 2020 20:00 - 26. november 2020 21:30

26. November får vi besøk av The Sinatra Songbook i Britannia Hall til en aften som byr på swingende jazz og god mat i skjønn forening. Ingar Kristiansen, Norges fremste crooner, tar utgangspunkt i musikken til de største mannlige jazzvokalistene på 1950- og 60-tallet. Konserten er en del av Trondheim Jazzfest 2020, 26-29 November. Mer info finnes du via jazzfest.no.

The Sinatra Songbook er 20 år og har utgitt ny CD, “Let There Be Love”, der bl.a. Per Husby og Eckhard Baur har vært arrangører. Bandet byr på en elegant "swing pack”, går på scenen i dress og har glimt i øyet. Ingar Kristiansen, Norges fremste crooner, tar utgangspunkt i musikken til de største mannlige jazzvokalistene på 1950- og 60-tallet og oppdaterer dette klassiske materialet til dagens jazzuttrykk.

Gruppen har siden 1999 spilt en rekke konserter på klubber, kulturhus, festivaler og private events rundt i Norge. Det allsidige bandet fortolker den rike amerikanske vokaljazztradisjonen på sin egen måte, og evner å fornye ca. 100 av de udødelige sangene til komponister som Gershwin, Porter, Weill, Mancini, Rogers & Hart.

Ingar Kristiansen - vokal
Per Husby - piano
Håvard Fossum - tenorsax
Roy Nikolaisen - trompet
Andreas Dreier - bass
Torstein Ellingsen - trommer

Konsertbilletten inkluderer mat og vi fyller bordet med de beste ostene, både lokale og internasjonale, et godt utvalg i modne og smaksrike skinker og godt tilbehør. Perfekt til en avslappende kveld med swingende jazz i Britannia Hall.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

NB: Britannia Hall har inngang fra Westermannsveita ved dette arrangementet.

Publisert 25. oktober 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.