• Hospitality

Venneferie à la Britannia Hotel

La oss gi deg en ferie du aldri glemmer. Ta med deg venner og opplev elegante Britannia Hotel.

Artikkel · 3 min lese

Med en kombinasjon av historisk sus og moderne eleganse, er Britannia Hotel det perfekte stedet for venner som drømmer om byferie. Fyll ferien med lange måltider, visuelle inntrykk, kulturopplevelser, shopping og spa. 

Friends getting ready in marble bathroom at Britannia Hotel

Glam-rom og marmorbad

Britannia har 233 rom og suiter i forskjellige prisklasser, men én ting har de til felles: De er delikat innredet med marmorbad og amenities fra DR. Harris og Maison Francis Kurkdjian. Kvalitetssenger fra anerkjente Hästens med lekkert, brodert sengetøy i myk bomull kompletterer opplevelsen og sørger for en god natts søvn. Dersom du reiser med venner, anbefaler vi deg å se nærmere på våre Deluxe Suiter med separate soverom. Noen av suitene går over to etasjer og har balkong med utsikt, eller er på en etasje med to bad, det ene med badekar. Våre signatur-suiter med stue, gjestebad, glam-rom, et soverom med stort marmorbad og mulighet for ekstra soverom er også å anbefale. Bli bedre kjent med våre flotte rom her

in-room dining Britannia Hotel breakfast

Breakfast is served

Hva med å starte dagen i en frodig maurisk have, under en storslagen stjernehimmel, omgitt av palmer og live pianomusikk? Vår frokost ble kåret til en av de to beste i Twinings Best Breakfast i 2019 og har forbedret seg ytterligere siden da. Vårt gode, internasjonale renommé skyldes ene og alene våre kokkers dedikasjon til gode, lokale råvarer, fokus på bærekraft og kreative tilnærming til tradisjonsrike retter. Om du ønsker serverer vi selvsagt frokost på sengen.

Britannia Spa relaxing by the spa

1400 kvm ren velvære

Du trenger ikke sove for å bli uthvilt på Britannia Hotel. Vårt romslige spa har en egen velværeavdeling med svømmebasseng, varme saunaer, kalde kulper og et hav av spabehandlinger. Om du ønsker kan du velge bort behandling med en forfriskende treningsøkt i vår velutstyrte fitness-avdeling. Vi anbefaler selvsagt begge deler, etterfulgt av nydelig mat laget av lokale råvarer og bobler i vårt sprudlende Brasserie. Se våre Spabehandlinger her.

eating oysters in Brasserie Britannia

Førsteklasses restauranthus

Britannia Hotel byr på matkunst av ypperste klasse. I Brasseriet, finner du et lite stykke livlig Paris midt i Trondheim, med kjærlighet for fransk cuisine og et vennlig nikk til Amerika. I hotellets kjeller syder det på Jonathan Grill med eksotiske, åpne, japanske bord-griller. Velg mellom et rikt utvalg kortreist kjøtt og fisk, herlige oster, grønnsaker, nydelige sauser og tilbehør og la flammene gjøre jobben. Michelinstjerne-restauranten vår, Speilsalen, avvikler ferie i juli og er tilbake i månedskiftet august. Speilsalen ble kåret til Norges beste restaurant i 2020 og er nominert til Nordic Prize i 2021. Her finner du Nordens eneste Caviar-bar, et flott chefs table og en sagnomsust meny fylt av godsaker matchet med topp vin fra vår vinkjeller. Hver lørdag tilbyr vi Champagne-lunsj.

Britannia Bar friends

Friendship is The Wine of life

Vinentusiaster fra hele verden besøker Britannia Hotel for å utforske vårt store utvalg av utsøkte viner. Vinsamlingen er bygget opp av husets vineksperter og serveres både på flaske og enkeltglass. Fellesnevneren er kvalitet. Vinbaren har en lun og hyggelig atmosfære og er et selvskrevet sted for alle hotellets gjester som ønsker en god vinopplevelse. La våre dyktige sommelierer finne riktig vin til deg og din smak, og akkompagner den gjerne med deilig spekemat, oster, nybakt surdeigsbrød og Britannia’s hjemmelagede Rooftop Honey. 

Britannia Bar

Cocktails and Dreams

En kveld på Britannia Hotel avsluttes ofte med en drink i varme, atmosfæriske Britannia Bar. Vårt bar-team mikser legendariske klassikere tilbredt med perfeksjon og smakfulle signatur-cocktails krydret med spennende historier om Trondheim og Britannia Hotel.

Friends shopping at Britannia Hotel

Shopping og katedraler

Britannia Hotel har sentral og fin beliggenhet, bare få minutters gange fra majestetiske Nidarosdomen og Nordre gate. Hvis du er glad i mote, anbefaler vi den unike klesforretningen Shine med fransk innehaver, som håndplukker de beste plaggene hver sesong. Smakfulle Carma og evig aktuelle Retro skilter også med unik atmosfære og det beste av norske og internasjonale merker. Om du liker uavhengige designbutikker er Bakklandet stedet for deg. Langs brosteinsbelagte gater ligger inspirerende butikker som små juveler langs den sjarmerende trehusrekken. Her kan du vandre over broen, Lykkens portal, hvor turister fra hele verden velger å forevige Trondheimsreisen. En kort rusletur unna ligger Trondheim Torg med kjente kjedebutikker, bakerier, kaféer og yrende folkeliv. Med så rik historie, slående natur og lang kulturarv som Trondheim har, er det alltid noe nytt å oppleve. Vår Concierge skreddersyr gjerne et opphold for deg og kan bistå med alt fra booking av bord, opplevelser, billetter til teater-tog-båt-museer og leiebil.

Caviar serving in Britannia Bar

Forglem oss ei

Til slutt anbefaler vi alle våre gjester å besøke Vinbarens Delikatesseavdeling og vår Britannia Shop i Spa. Her finner du en rekke av husets eksklusive produkter. Om ønskelig kan du ta med deg et minne i form av hjemmelaget honning, lokalproduserte kaffe, velduftende såper og velværeprodukter, mykt sengetøy, kaviar, Britannia’s jubileumsbok og mye annet spennende til hjemmet. Om du ønsker å gi bort en opplevelse for livet og har vi også lekre gavekort tilgjengelig. Vi ønsker deg et strålende opphold og gleder oss til å ta deg vel i mot.