• Food & Drinks
  • · Vinbaren

Burgundvin og barsnacks i Vinbaren med Vincent Girardin

Vinsmaking og barsnacks i Vinbaren med Eric Germain fra Maison Vincent Girardin

Artikkel · 1 min lese

Vincent Girardin x Vinbaren

Vinbaren, 29. november 2023 19:00

Lyst til å oppleve en rekke fantastiske burgundere signert Eric Germain fra Vincent Girardin? Dette er en sjelden mulighet til å få førstehåndsinfo og kunnskap fra ønologen og vinmakeren selv. Burgund vinsmaking og barsnacks, med syv viner; fem hvite og to røde, fra vidunderlige Vincent Girardin.

Vincent Girardin x Vinbaren
Onsdag 29. november, kl. 19:00
Burgund og barsnacks i Vinbaren, Britannia Hotel
1.495,- per person, NB! Begrenset antall plasser

Det er ikke ofte at Vincent Girardin med selveste Eric Germain kommer til Trondheim. Book nå og sikre deg plass på denne eksklusive vinopplevelsen i Vinbaren på Britannia. Begrenset antall plasser.

Gjør dere klare for en eksklusiv kveld med Girardin i Vinbaren, Britannia Hotel.

Lyst til å oppleve en rekke fantastiske burgundere signert Eric Germain fra Vincent Girardin? Dette er en sjelden mulighet til å få førstehåndsinfo og kunnskap fra ønologen og vinmakeren selv. Vi disker opp med våre favoritter når det kommer til barsnacks, med brilliante burgundere i tankene.

Med Eric Germain i spissen lager Maison Vincent Girardin i dag vin fra hele Burgund. Hovedfokuset ligger på Côte de Beaune, hvor vinhuset eier parseller i en stor andel av den absolutte kremen av hvitvinsmarker i Burgund. Eric kjenner hver eneste parsell som sin egen bukselomme, og det er hans personlige touch som sørger for husets rene, finessepregede og livlige vinstil med perfekt balanse mellom smaksrikdom og eleganse.

Vincent Girardin winemaker's evening in Vinbaren

Apertitiff: Terroir Noble Bourgogne Chardonnay 2021 

Eric Germain introduserer Vincent Girardin og Bourgogne

Kveldens meny består av seks ulike viner med utvalgte småretter/barsnacks:

#1: Pernand-Vergelesses Blanc V.V. 2020 (halvt glass)

Sukkersaltet Kveite med yuzumajones, Avruga kaviar og oxalis

#2: Puligny-Montrachet 1er Cru Champ-Gain 2019 (halvt glass)

Krabbe fra Hitra på blini 

#3: Chassagne-Montrachet Blanc V.V. 2018 (halvt glass)

Sprøtt brød med kyllingleverkrem, Britannia honning og tindved

#4: Meursault Les Narvaux 2017 Magnum (halvt glass)

Mille feuille med ostekrem

#5: Terroir Noble Bourgogne Pinot Noir 2021 (halvt glass)

Andeterrine, appelsin og aigre doux 

#6: Volnay 1er Cru Les Santenots 2019 (halvt glass)

Reinsdyrtartar, steinsoppmajones og tyttebær

Vincent Girardin winemaker's evening in Vinbaren

Underveis vil Eric også snakke mer om den fantastiske og fascinerende regionen Burgund, slik som eksempelvis de seneste årgangene, gamle vinplanter, utvikling, utfordringer og kvalitet i regionen. Det er også mulig å stille spørsmål underveis! Totalt får du som gjest smake syv viner; fem hvite og to røde, fra vidunderlige Vincent Girardin.

Merk at det er snakk om småretter/barsnacks og ikke en full middagsservering.