Vi gleder oss over å kunne ønske Alessandro Leone fra Marchesi Antinori velkommen til Trondheim og Britannia Hotel. Her får du muligheten til å smake ulike årganger til en meny fra Speilsalens anerkjente kjøkken.

Kvelden starter med snacks og Antinoris egen musserende fra Italias svar på Champagne; Franciacorta.
Deretter kan dere glede dere til en 4-retters meny med tilhørende viner.
Vi skal smake på en av Italias beste hvitviner og flere årganger Tignanello og Solaia.
Tenuta Montenisa, Franciacorta Cuvée Royale NV
Castello della Sala Cervaro 2017
Castello della Sala Cervaro 2015
Tignanello 2016
Tignanello 2006
Tignanello 2007
Tignanello 2008
Solaia 2016
Solaia 2006
Muffato 2013

Den spede begynnelse
rødbete – grævfisk – fenalår
Inneholder: gluten (hvete, rug), fisk, egg, melk, sulfitt
Tenuta Montenisa, Franciacorta Cuvée Royale NV
Pilgrimsferd fra Hitra
kamskjell, yuzu, verbena
Inneholder: bløtdyr, egg, melk, sulfitt
Castello della Sala Cervaro 2017
Castello della Sala Cervaro 2015
Piggvar «ladyfinger»
jordskokk – sopp - taskekrabbe
Inneholder: fisk, gluten (hvete), melk, egg, skalldyr, bløtdyr, sulfitt
Tignanello 2006
Tignanello 2007
Tignanello 2008
Vinter på Røros
oksefett – løk – potet
Inneholder: melk, gluten (hvete), egg
Tignanello 2016
Solaia 2016
Solaia 2006
Den glade munk
munkeby – valnøtter - tindved
Inneholder: melk, egg, gluten (hvete), valnøtter, sulfitt
Muffato della Sala 2013

2,500, - per person.