Speilsalen med overnatting

Ønsker du å planlegge litt fremover i tid og være sikret et bord i Speilsalen har vi to ulike pakker vi kan tilby som inkluderer overnatting.

Hotellpakke med en luksuriøs kulinarisk opplevelse

Denne hotellpakken er for deg som ønsker en luksuriøs kulinarisk opplevelse med overnatting i en av våre flotte Deluxe 1897 hotellrom. Pakken inkluderer:

  • Overnatting i en av våre Deluxe 1897 rom med frokost i ærverdige Palmehaven og tilgang til Britannia Spa og Fitness inkludert. 
  • Klassisk caviar-servering - en boks Speilsalen GastroUnika caviar på bordet ved ankomst i Speilsalen. 
  • Bord i Speilsalen med menyen «Stor Symfoni», aperitif ved ankomst, vann-meny, kaffe/te og den oppgraderte vinpakken «Wine Lover».

Chef's Table i Speilsalen med overnatting

Dette er hotellpakken for deg som ønsker å planlegge langt frem i tid, og booke en pakke som inkluderer alt man trenger for et magisk opphold med plass på Chef's Table i Speilsalen og overnatting i et av våre luksuriøse rom. 

  • Overnatting for 2 personer, 1 natt i Deluxe1897-rom med frokost i Palmehaven og tilgang til Britannia Spa og Fitness.
  • Plass for 2 personer på Chef’s Table – inkludert menyen «Stor symfoni», aperitif ved ankomst, tilpasset vinpakke, vann-meny og kaffe/te.

NB! Overnattingspakkene med bord i Speilsalen er tilgjengelig onsdag - lørdag fra januar til og med desember 2024. Planlegger du å overnatte på Britannia Hotel og besøke Speilsalen for en spesiell anledning et stykke frem i tid (utover 3 måneder som ligger tilgjengelig for booking), kontakt oss gjerne så skal vi forsøke å hjelpe deg.