1. Hjem
 2. Spa & Fitness
 3. Britannia Fitness

Britannia Fitness

Covid-19 / koronaviruset opdatering: Britannia Fitness vil fortsette å være stengt i en periode fremover ihht. myndighetenes retningslinjer. I denne perioden kan man booke 1:1 PT-timer utendørs om ønskelig. Vi oppdaterer dere så snart det kommer nye retningslinjer fra FHI og Trondheim Kommune. Les mer om vår generelle beredskap og tiltak vedrørende covid-19 her.

Velkommen til Britannia Fitness. I vårt 200 kvm treningsrom finner du moderne treningsutstyr av topp kvalitet. Her kan du både trene på egen hånd, bestille time med personlig trener, gjennomføre en kroppsanalyse og delta på gruppetimer. Vi har et bredt utvalg av treningsapparater i tillegg til frivekter, knebøystativ og annet utstyr for funksjonell trening. Ønsker du å trene kondisjon kan du velge blant våre tredemøller, spinningsykler, ellipsemaskiner og romaskiner.

Britannia Fitness og personlig trening er forbeholdt medlemmer og hotellets gjester. Aldersgrense for å benytte treningsfasilitetene er 15 år.

Gruppetrening Hver uke setter vi opp flere ulike typer treningstimer i små grupper med en av våre personlige trenere som instruktør. Disse gruppetimene er gratis for våre hotellgjester. Timene er varierte og tilpasses gruppens behov.

 • Personlig Trener 50 min

  Pris per gjest kr. 1150,-

  En effektiv treningstime som er tilpasset dine mål og ønsker med en av våre erfarne personlige trenere.

 • Kroppsanalyse 20 min

  Pris kr. 650,-

  Med en av markedets ledende kroppsanalysemaskiner måler vi din kroppskomposisjon og gir deg råd ut i fra resultatet på testen.

 • Personlig Trener + Kroppsanalyse 70 min pakke

  Pris kr. 1500,-

  Få en skreddersydd treningstime basert på resultatet av din kroppsanalyse

 • Gruppetimer

  Gratis for hotellgjester

  Bor du på hotellet kan du bli med på våre gratis gruppetimer. Hver uke tilbyr vi et variert utvalg av timer der våre personlige trenere stiller som instruktør. Se timeplanen og book deg plass!