Britannia Fitness

Velkommen til Britannia Fitness i vårt 200 kvm treningsrom finner du moderne treningsutstyr av topp kvalitet. Vi har et bredt utvalg av treningsapparater i tillegg til frivekter, knebøystativ og annet utstyr for funksjonell trening. Ønsker du å trene kondisjon kan du velge blant våre tredemøller, spinningsykler, ellipsemaskiner og romaskiner.  

Personlig trening i gruppe Hver uke setter vi opp flere ulike typer treningstimer i små grupper med en av våre personlige trenere som instruktør. Disse gruppetimene er gratis for våre hotellgjester. Timene er varierte, dynamiske og tilpasses gruppens behov. Ta kontakt med resepsjonen for timeplan og påmelding.   

Personlig trening Vi tilbyr også personlig trening en til en, og pakker med kroppsanalyse på vår Tanita-maskin, for de som ønsker ekstra tett oppfølging. Vennligst kontakt resepsjonen for priser, mer informasjon og booking av timer.   For å optimalisere din velvære i løpet av treningsøkten finner du kald drikke, energibarer og frukt lett tilgjengelig, om du ønsker ekstra påfyll.  

Britannia Fitness og personlig trening er forbeholdt medlemmer og hotellets gjester. Aldersgrense for å benytte treningsfasilitetene er 15 år.


  • Britannia Fitness høydepunkter
  • Britannia Fitness høydepunkter
  • Britannia Fitness høydepunkter
  • Britannia Fitness høydepunkter