1. Hjem
  2. Spa & Fitness
  3. Britannia Spa

Britannia Spa

Treat yourself with an everyday luxury

Covid-19 / koronaviruset oppdatering:
Britannia Spa åpner igjen onsdag 29. April for forhåndsbookede spabehandlinger. Vi følger myndighetene og Trondheim Kommune sine retningslinjer ihht. spabesøk og vil legge til rette for en god og trygg opplevelse hos oss. Vårt Spa vil dessverre ikke være åpent for hotellgjester som ikke har booket behandling grunnet smittevern. Når du booker en behandling hos oss vil du ha tilgang til våre spa-fasiliteter i en time i forkant av din behandling.

Vår Fitness-avdeling er for tiden dessverre stengt, men vi tilbyr 1:1 PT-timer utendørs om ønskelig.

Les mer om våre generelle beredskap og tiltak vedrørende covid-19 her.

Åpningstider
Resepsjon, badstuer og basseng: 07.00 – 21.00
Britannia Fitness treningsrom: Åpent 24 timer i døgnet
Spa behandlinger: 08.00 – 20.00
Basseng (under 16 år): 09.00 – 11.00 

På Britannia Spa i Trondheim får du den ultimate opplevelsen innen avslapning og velvære for kropp og sjel. Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i vår spa-meny.

Britannia Spa er åpen for alle hotellgjester, medlemmer og besøkende som har booket en behandling. Ved behandling har man også full tilgang til hele spa-avdelingen med basseng, saunaer og steamrom. Dresscode i vår spa-avdeling er badetøy.

Britannia Spa & Fitness har håndkle, slippers, badekåpe, sjampo, balsam, dusjsåpe, fuktighetskrem og hårprodukter tilgjengelig for våre gjester.

For bestilling book online eller send oss en epost på spa@britannia.no eller ring oss på tlf +47 73 800 806 (07.00 - 21.00)

Vennligst vær oppmerksom på vår nulltoleranse for røyk og alkohol i Britannia Spa & Fitness. For å ivareta en rolig og god atmosfære for våre gjester ber vi deg tilpasse volumet på dine samtaler og sette mobilen på lydløs. Vi ber deg også om ikke bruke kamera og ta bilder i spaet, for å verne om privatliv for alle gjester som bruker fasilitetene.

Utsjekk for boende gjester på avreisedag er kl. 12:00. Gjester kan etter dette tidspunkt benytte Spa & Fitness fasilitetene mot et tillegg på kr. 250,- per person.

Spa Gallery