1. Hjem
  2. Spa & Fitness
  3. Britannia Spa

Britannia Spa

Treat yourself with an everyday luxury

Covid-19 / koronaviruset oppdatering:
Vi følger myndighetene og Trondheim Kommune sine retningslinjer ihht. spabesøk og vil legge til rette for en god og trygg opplevelse hos oss.

For å være garantert plass i vår spa-avdeling må man booke behandling. Det er da reservert tid til å benytte basseng, saunaer og steamrom en time i forkant av behandling. Vi har nå åpnet opp for at hotellgjester kan benytte våre spa-fasiliteter igjen i en time per dag uten å booke behandling, men gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere plass i spaet, da vi begrenser kapasiteten grunnet smittevern.

Dusjing og omkledning til badekåpe og badetøy, samt slippers gjøres på hotellrommet før ankomst til spa & fitness-avdelingen for boende gjester. Dette er for å minimere bruk av garderober ihht. smittevernsregler. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører. Det er dessverre ikke mulig å forhåndsbooke tid for kun spa fasiliteter, verken per telefon eller e-post. 

Vår Fitness-avdeling er åpen igjen under gjeldende retningslinjer. Vi tilbyr både timer med personlig trener, egentrening og trening i små grupper. Vi tilbyr også 1:1 PT-timer utendørs om ønskelig.

Les mer om våre generelle beredskap og tiltak vedrørende covid-19 her.

Åpningstider i sommer
Resepsjon, badstuer og basseng:
Mandag til Fredag 07.00 – 20.00
Lørdag og Søndag 08.00 - 20.00

Britannia Fitness treningsrom fra 15 juni: Åpent 24 timer i døgnet
NB. Begrenset kapasitet på gruppetimer forhåndsbookede deltagere blir prioritert.
Spa behandlinger: 08.00 – 20.00
Bassengtid for barn (under 16 år) velg enten en time mellom 09.00 – 11.00 eller en time mellom 15.00 - 17.00
Barn (0-15 år) kan kun besøke spaet sammen med en voksen.

På Britannia Spa i Trondheim får du den ultimate opplevelsen innen avslapning og velvære for kropp og sjel. Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i vår spa-meny. Vi tar forbehold om prisendringer.

For bestilling book online eller send oss en epost på spa@britannia.no eller ring oss på tlf +47 73 800 806 (07.00 - 20.00)

Vennligst vær oppmerksom på vår nulltoleranse for røyk og alkohol i Britannia Spa & Fitness. For å ivareta en rolig og god atmosfære for våre gjester ber vi deg tilpasse volumet på dine samtaler og sette mobilen på lydløs. Vi ber deg også om ikke bruke kamera og ta bilder i spaet, for å verne om privatliv for alle gjester som bruker fasilitetene.

Dresscode i vår spa-avdeling er badetøy.

Utsjekk for boende gjester på avreisedag er kl. 12:00. Gjester kan etter dette tidspunkt benytte Spa & Fitness fasilitetene mot et tillegg på kr. 250,- per person.

Spa Gallery