Hopp til innholdet

  1. Hjem
  2. Spa & Fitness
  3. Britannia Spa

Britannia Spa

Treat yourself with an everyday luxury

På Britannia Spa i Trondheim får du den ultimate opplevelsen innen avslapning og velvære for kropp og sjel. Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i vår spa-meny. Vi tar forbehold om prisendringer.

Åpningstider:
Resepsjon, badstuer og basseng:
Mandag til Fredag 07.00 – 21.00
Lørdag og Søndag 08.00 - 21.00

Spa behandlinger: 08.00 – 20.00
Bassengtid for barn (under 16 år) velg en time mellom kl. 09.00 – 11.00. I ferier (vinterferie, påskeferie, sommerferie, høstferie, julen) har vi en ekstra bassengtid for barn mellom kl. 15-17 (velg en time enten da eller kl. 09-11). Barn (0-15 år) kan kun besøke spaet sammen med en voksen.

For bestilling book online eller send oss en epost på spa@britannia.no eller ring oss på tlf +47 73 800 806 (07.00 - 21.00 mandag til fredag) og (08.00 - 21.00 lørdag og søndag)

Inngang til Britannia Spa er inkludert for alle boende hotellgjester. Klikk på linken under for å lese all praktisk informasjon om Britannia Spa for deg som boende gjest.

Covid-19 oppdatering:
Vi følger myndighetene og Trondheim Kommune sine retningslinjer ihht. spabesøk og vil legge til rette for en god og trygg opplevelse hos oss.
Les mer om våre generelle beredskap og tiltak vedrørende covid-19 her.

Vennligst vær oppmerksom på vår nulltoleranse for røyk og alkohol i Britannia Spa & Fitness. For å ivareta en rolig og god atmosfære for våre gjester ber vi deg tilpasse volumet på dine samtaler og sette mobilen på lydløs. Vi ber deg også om ikke bruke kamera og ta bilder i spaet, for å verne om privatliv for alle gjester som bruker fasilitetene.

Dresscode i vår spa-avdeling er badetøy.

Britannia Shop
Vår egen Britannia Shop finner du i vårt Spa, her selger vi flere luksuriøse velværeprodukter fra blant annet Elemis, Babor og Sprekenhus. Vi har også flotte produkter fra Hästens, våre egne Britannia produkter og treningstøy og treningsutstyr fra Casall tilgjengelig.

Britannia Spa Kit
Unn deg selv litt ekstra velvære når du besøker Britannnia Spa med vårt fantastiske Spa-kit fra Babor. Dette kan også benyttes hjemme. Babor er et av verdens mest innflytelsesrike og luksuriøse merker innen profesjonell hudpleie. De er kjent for sine strenge kvalitetskrav og banebrytende resultater.

Spa Gallery