Britannia Spa

Treat yourself with an everyday luxury

På Britannia Spa i Trondheim får du den ultimate opplevelsen innen avslapning og velvære for kropp og sjel. Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i vår spa-meny. Vi tar forbehold om prisendringer.

Åpningstider:
Resepsjon, badstuer og basseng:
Mandag til Fredag 07.00 – 21.00
Lørdag og Søndag 08.00 - 21.00

Spa behandlinger: 08.00 – 20.00
Bassengtid for barn (0 - 15 år) mellom kl. 09.00 – 11.00.
I ferier har vi en ekstra bassengtid for barn mellom kl. 15-17 (velg en time enten da eller kl. 09-11). Barn (0-15 år) kan kun besøke spaet sammen med en voksen.

For bestilling book online eller send oss en epost på spa@britannia.no eller ring oss på tlf +47 73 800 806 (07.00 - 21.00 mandag til fredag) og (08.00 - 21.00 lørdag og søndag).

Inngang til Britannia Spa er kun tilgjengelig for alle boende hotellgjester som har booket spa-pakke. Hotelgjester som ikke har forhåndsbestilt spa-pakke kan kjøpe inngang for 395,- per person per døgn. Klikk på linken under for å lese all praktisk informasjon om Britannia Spa for deg som boende gjest.

Vennligst vær oppmerksom på vår nulltoleranse for røyk og alkohol i Britannia Spa & Fitness. For å ivareta en rolig og god atmosfære for våre gjester ber vi deg tilpasse volumet på dine samtaler og sette mobilen på lydløs. Vi ber deg også om ikke bruke kamera og ta bilder i spaet, for å verne om privatliv for alle gjester som bruker fasilitetene.

Dresscode i vår spa-avdeling er badetøy.

Britannia Shop

Vår egen Britannia Shop finner du i vårt Spa, her selger vi flere luksuriøse velværeprodukter fra blant annet Elemis og Babor. Våre terapeuter hjelper gjerne med å lage et personlig hudpleieprogram tilpasset din hud. Vi har flotte produkter fra Hästens, våre egne Britannia produkter og treningstøy og treningsutstyr fra Casall tilgjengelig.

Britannia Spa-kit

Unn deg selv litt ekstra velvære når du besøker Britannnia Spa med vårt fantastiske Spa-kit fra Babor. Dette kan også benyttes hjemme. Babor er et av verdens mest innflytelsesrike og luksuriøse merker innen profesjonell hudpleie. De er kjent for sine strenge kvalitetskrav og banebrytende resultater.

 • Britannia Signature Hot Stone massasje 75 min

  pris kr. 2400,-

  Vår Britannia Signature Hot Stone massasje er en behandling som kombinerer klassisk svensk massasje med oppvarmede steiner for hele kroppen. Dette er den perfekte massasjen for deg som ønsker en avstressende behandling for en unik opplevelse av nytelse og avslapping.

 • Britannia Signature Facial 80 min

  pris kr. 2200,-

  Vår egen ansiktsbehandling for deg som ønsker hudanalyse, en helt individuelt tilpasset ansiktsbehandling for det din hud trenger, samt anbefaling om videre behandling og hjemmepleie av din hud. Terapeuten benytter ansiktssteamer, ultrasonic peeling og lysterapi for bedret effekt av hudpleieproduktene – slik at du får maksimal effekt av behandlingen.

 • Signature Saltskrubb & kroppsmassasje 75 min

  Pris kr. 2200,-

  Denne behandlingen er perfekt for deg som opplever at huden din har mistet gløden eller har blitt tørr. Behandlingen starter med vår egenlagde saltskrubb som terapeuten skrubber kroppen din med fra halsen og ned. Saltet eksfolierer huden din, og fjerner døde hudceller, som etterlater den myk og smidig. Etter du har dusjet av produktet, vil du få en beroligende aromamassasje for hele kroppen for økt velvære og avslappethet.

 • Britannia Signature Kroppsinnpakning 50 min

  Pris kr. 1900,-

  Vår egen kroppsinnpakning er en fuktighetsgivende og utrensende behandling for huden, med en blanding av svart leire fra Dødehavet rik på mineraler og salt for å fjerne døde hudceller. Denne behandlingen er perfekt for tørr hud, og også for deg som har stive/ømme ledd og muskler. Etter vår terapeut har smurt inn produktet på hele kroppen din, vil du pakkes inn i et varmeteppe mens produktene virker på kroppen og du vil få massasje av ansikts, hodebunn og nakke.

The Collector
 • Hospitality
 • · Spa

Bestill inngang til Britannia Spa som en ekstra luksus!

Nå kan alle våre hotellgjester bestille inngang til Britannia Spa som en ekstra luksus når de bestiller overnatting

Les artikkelen