1. Hjem
  2. Spa & Fitness
  3. Britannia Spa

Britannia Spa

Treat yourself with an everyday luxury

Covid-19 / koronaviruset opdatering: Britannia Spa og Fitness stenger fra i dag, 12. Mars og frem til og med 26. April. Les mer om vår beredskap og tiltak vedrørende covid-19 her.

Åpningstider
Resepsjon, badstuer og basseng: 07.00 – 21.00
Britannia Fitness treningsrom: Åpent 24 timer i døgnet
Spa behandlinger: 08.00 – 20.00
Basseng (under 16 år): 09.00 – 11.00 

På Britannia Spa i Trondheim får du den ultimate opplevelsen innen avslapning og velvære for kropp og sjel. Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i vår spa-meny.

Britannia Spa er åpen for alle hotellgjester, medlemmer og besøkende som har booket en behandling. Ved behandling har man også full tilgang til hele spa-avdelingen med basseng, saunaer og steamrom. Dresscode i vår spa-avdeling er badetøy.

Britannia Spa & Fitness har håndkle, slippers, badekåpe, sjampo, balsam, dusjsåpe, fuktighetskrem og hårprodukter tilgjengelig for våre gjester.

For bestilling book online eller send oss en epost på spa@britannia.no eller ring oss på tlf +47 73 800 806 (07.00 - 21.00)

Vennligst vær oppmerksom på vår nulltoleranse for røyk og alkohol i Britannia Spa & Fitness. For å ivareta en rolig og god atmosfære for våre gjester ber vi deg tilpasse volumet på dine samtaler og sette mobilen på lydløs. Vi ber deg også om ikke bruke kamera og ta bilder i spaet, for å verne om privatliv for alle gjester som bruker fasilitetene.

Utsjekk for boende gjester på avreisedag er kl. 12:00. Gjerster kan etter dette tidspunkt benytte Spa & Fitness fasilitetene mot et tillegg på kr. 250,- per person.

Spa Gallery