• Hospitality

Britannia Hotel på Condé Nast Traveler's 2020 Readers' Choice Awards liste.

I det anerkjente magasinets årlige kåring er Britannia Hotel stemt frem av leserne som et av verdens beste hotell i 2020.

Artikkel · 1 min lese

I 2020 utgaven av det anerkjente reisemagasinet Condé Nast Traveler har magasinets lesere verden over stemt frem sine favoritt-hotell og Britannia Hotel er blant årets utvalgte vinnere.

Condé Nast Traveler 2020

Condé Nast Traveler Readers Choice Awards er en av de eldste og aller mest prestisjefylte kåringene innen reiselivsbransjen hvert år. Over 715 000 lesere har stemt i kåringen som rangerer de beste reiseopplevelsene fra land, byer, øyer, hotell, spa, resorter, tog, fly, flyplasser og cruise i året som har vært.

Amerikansk redaktør av Condé Nast Traveler, Jesse Ashlock uttaler følgende: Vinnerne i årets kåring representerer det beste av det beste for våre lesere og tilbyr fantastisk inspirasjon til planlegging av nye reiser og opplevelser i fremtiden. Resultatet av årets leser-avstemning, gjennomført i starten av Covid-19 pandemien, viser styrken og verdien av en varig, eksepsjonell og meningsfull reiseopplevelse.

Inkludering av Britannia Hotel i Readers Choice Awards kommer i tillegg til flere andre prestisjefylte kåringer og utnevnelser Britannia Hotel har fått siden gjenåpningen i April 2019. Tidligere i år ble Britannia Hotel utnevnt til et av verdens beste nye hotell av Travel + Leisure Magazine på deres "It List 2020".

Amerikanske Town & Country Magazine gjorde samme konklusjon og satte Britannia på listen over verdens beste nye hotell i 2020.

Britiske Tatler Magazine offentliggjorde i starten av året sin liste over de 101 beste hotellene i verden i tillegg til en Travel Guide for 2020 med "The World's Most Iconic Hotels". Deres kåring av verdens beste Grande Dame hoteller setter Britannia i svært godt selskap med både Raffles Hotel i Singapore, Crillon i Paris, Hotel du Cap-Eden-Roc, Taj Rambagh Palace og våre venner på Grand Hotel i Stockholm.

Tusen takk til alle lesere og gjester som har stemt på oss i Readers Choice Awards 2020!