• Occasions
  • · Palmehaven

Jonas Fjeld i Palmehaven 21. - 23. Oktober

Jonas Fjeld har gjennom et langt liv som bandleder, låtskriver og omreisende musiker vært en av våre mest erfarne og respekterte artister. Vi gleder oss til han inntar Palmehaven i slutten av Oktober.

Artikkel · 1.5 min lese

Jonas Fjeld

Palmehaven, 21. oktober 2021 - 23. oktober 2021

Vi gleder oss til å ta imot Jonas Fjeld som vår Artist In Residence mot slutten av Oktober. Aftenen starter med en 3-retters meny som er inkludert i konsertbilletten, komponert av vårt dyktige kjøkken. Overnattingspakker er tilgjengelig.

Endelig kommer Jonas Fjeld til Palmehaven! Hans konserter i mars i år var for lengst utsolgt, da de ble avlyst pga , ja du vet….. Jonas Fjeld er for mange først og fremst mannen bak den udødelige låten «Engler i sneen». Men han er også mye mer.

I et land som alltid har holdt countrymusikkens tradisjoner til sitt bryst, har han skapt sin tidløse norske versjon av det amerikanske. En versjon der fortellinger som formidles gjennom dyktige tekstforfattere fra Ole Paus til Jo Nesbø veies like tungt som hans nøye harmoniserte melodi

Jonas Fjeld har gjennom et langt liv som bandleder, låtskriver og omreisende musiker vært en av våre mest erfarne og respekterte artister.

Han er en som tar all sin livsvisdom og sitt følelsesliv og uttrykker det gjennom sanger. Oppriktigheten hans, at håndverket er rene følelser og strippet for fakter og fjas, har gjort at mange setter Jonas Fjeld på lista over sine mest folkekjære artister.

Utad en sjenert fyr fra Drammen, en som trives best i skyggefulle partier og helst med en kald Aass-øl i hånda. Men gi han en gitar og en mikrofon så vokser selvbildet som en tordensky. For å si det med en litt heldig omskrevet betydning av en av hans låter.

De siste årene har Fjeld opplevd et internasjonalt gjennombrudd gjennom samarbeidet med den Amerikanske folk-legenden Judy Collins. Deres album «Winter Stories» toppet en av verdens mest prestisjefulle lister på Billboard, og både album og konsertene de rakk å gjennomføre før alt ble stengt, fikk fantastiske kritikker.

Torsdag 21. oktober, kl.19:00
Fredag 22. oktober, kl.19:00 *utsolgt*
Lørdag 23. oktober, kl.19:00 *utsolgt*
(for ventelist vennligst send mail til post@dora3.no)

Aftenen starter med en 3-retters meny som er inkludert i konsertbilletten, komponert av vårt dyktige kjøkken. 

Meny Artist In Residence Jonas Fjeld
Confitert ørretfilet
Fennikel-crudité, yuzu-majones, ørretkaviar,
fritert løk og urter
**
Kalveculotte, skogsopp, syltet delikatesseløk, potetpure, steinsoppsjy
**
Créme Brûlée med vanilje fra Madagaskar og mango- og pasjonsfruktsorbet

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.