• Occasions
  • · Palmehaven

Mari Haugen Smistad i Palmehaven 23.05 - 24.05

Gjennom å synge både på fransk og norsk, ispedd humor, en porsjon temperament og et skråblikk på livet til Édith Piaf, vil Palmehaven bli til en kulisse som tar oss med til Paris, fra seier til nederlag, men hvor det største av alt er kjærligheten.

Artikkel · 1 min lese

Mari Haugen Smistad

Palmehaven, 23. mai 2021 - 24. mai 2021

Mari Haugen Smistad har blitt kalt den lille jenta med den store stemmen, med en egen evne til å engasjere og berøre publikum. Gjennom å synge både på fransk og norsk, ispedd humor, en porsjon temperament og et skråblikk på livet til Édith Piaf, vil Palmehaven bli til en kulisse som tar oss med til Paris, fra seier til nederlag, men hvor det største av alt er kjærligheten.

Vi gjentar suksessen med å skape fransk stemning i Palmehaven når Mari Haugen Smistad gjør La Vie En Rose med Édith Piaf i Palmehaven.

Édith Piaf sin musikalitet og liv er som skapt for å feires i Palmehaven og til å gjøre det har vi fått tak i Trondheims egen Mari Haugen Smistad. Sist sett i rollen som Rizzo i Grease, hvor hun høstet formidable kritikker. Édith «Piaf», ble kalt den lille spurven, og hadde en formidlingskraft langt utover det ordinære.

Mari Haugen Smistad har og blitt kalt den lille jenta med den store stemmen, med en egen evne til å engasjere og berøre publikum. Gjennom å synge både på fransk og norsk, ispedd humor, en porsjon temperament og et skråblikk på livet til Édith Piaf, vil Palmehaven bli til en kulisse som tar oss med til Paris, fra seier til nederlag, men hvor det største av alt er kjærligheten.

Nye datoer:
Søndag 23. mai, 19.30
Monday 24. mai, 19.30

Aftenen starter med en 3-retters meny som er inkludert i konsertbilletten, komponert av Britannias eminente kjøkken. 

Meny Artist In Residence
Lettbakt ørret,
fennikelcrudité, yuzumajones, fritert kapers og ørret kaviar "Brilliant".
**
Oksefilet "Rossini", stekt andelever, brokkolini, syltet løk, Pommes Anna og trøffelsjy.
**Éclair,
vanilje - og karamellkrem, sjokoladeis.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Publisert 27. juni 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.