• Occasions
  • · Palmehaven

Mari Haugen Smistad i Palmehaven - UTSATT til 23. - 24. Mai

Konsertene er dessverre utsatt til 23. og 24. mai grunnet midlertidig stenging av hotellet. Om du har kjøpt billett vil du enten få muligheten til å få refundert beløpet eller få tilbud om nye billetter til de nye datoene.

Artikkel · 1.5 min lese

Mari Haugen Smistad - UTSATT til 23. og 24. Mai

Palmehaven, 23. mai 2021 - 24. mai 2021

Konsertene er dessverre utsatt til 23. og 24. mai, grunnet midlertidig stenging av hotellet. Om du har kjøpt billett vil du enten få muligheten til å få refundert beløpet eller få tilbud om nye billetter til de nye datoene. Mari Haugen Smistad har blitt kalt den lille jenta med den store stemmen, med en egen evne til å engasjere og berøre publikum. Gjennom å synge både på fransk og norsk, ispedd humor, en porsjon temperament og et skråblikk på livet til Édith Piaf, vil Palmehaven bli til en kulisse som tar oss med til Paris, fra seier til nederlag, men hvor det største av alt er kjærligheten.

Som følge av myndighetenes nye nasjonale påbud og retningslinjer for smittevern 04. januar er Britannia Hotel midlertidig stengt. Konsertene med Mari Smistad Haugen blir dermed flyttet til 23. og 24. mai. Om du har kjøpt billett vil du enten få muligheten til å få refundert beløpet eller få tilbud om nye billetter til de nye datoene.

Vi gjentar suksessen med å skape fransk stemning i Palmehaven når Mari Haugen Smistad gjør La Vie En Rose med Édith Piaf i Palmehaven.

Édith Piaf sin musikalitet og liv er som skapt for å feires i Palmehaven og til å gjøre det har vi fått tak i Trondheims egen Mari Haugen Smistad. Sist sett i rollen som Rizzo i Grease, hvor hun høstet formidable kritikker. Édith «Piaf», ble kalt den lille spurven, og hadde en formidlingskraft langt utover det ordinære.

Mari Haugen Smistad har og blitt kalt den lille jenta med den store stemmen, med en egen evne til å engasjere og berøre publikum. Gjennom å synge både på fransk og norsk, ispedd humor, en porsjon temperament og et skråblikk på livet til Édith Piaf, vil Palmehaven bli til en kulisse som tar oss med til Paris, fra seier til nederlag, men hvor det største av alt er kjærligheten.

Aftenen starter med en 3-retters meny som er inkludert i konsertbilletten, komponert av Britannias eminente kjøkken. 

Meny Artist In Residence
Posjert skrei og røkt skreirogn
Syrlig eple, ørretrogn «Brilliant», dillolje, puffet bokhvete og ertekarse
(fisk, egg)
**
Helstekt indrefilet av okse fra Røros.
Syltet og glasert løk, bakte beter, potetterte og peppersjy 
(sulfitt, hvete, melk)
**
Valhrona-sjokolademarengs
Ostekrem, luftig espressoskum, bærsaus og kanelcrumble
(melk, egg)

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 27. juni 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.