• Occasions
  • · Palmehaven

Morten Abel på Britannia 25. September

Morten Abel er vår Artist In Residence 25. September, han spiller one night only i Britannia Hall.

Artikkel · 1 min lese

Morten Abel på Britannia 25. September *UTSOLGT*

Palmehaven, 25. september 2020 19:30

25. September spiller Morten Abel en eksklusiv konsert i Britannia Hall som vår Artist In Residence på hotellet. Billettene inkluderer en flott to-retters meny i Palmehaven med lokale trønderske råvarer i verdensklasse (allergier hensyntas og alternativer finnes for de som ønsker det og melder inn på forhånd). Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme.

Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang

Morten Abel

Morten Abel gjester Britannia Hotel i september og holder en eksklusiv konsert i Britannia Hall kun for en kveld. Kvelden starter med en utsøkt 2-retters middag og deretter en eksklusiv, skreddersydd konsert for anledningen.

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.

Nå i høst får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multi-instrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duo-formatet.

25. September, 19.30 *utsolgt*

I billetten inkluderes en 2-retters middag i Palmehaven før konsert med Morten Abel i Britannia Hall.

Meny

Helstekt svinecarré fra Innherred, karamellisert løk, norske epler, fritert rosettkål. Picant saus med tindved. Potetkrem a part
**
Valhrona sjokolademousse med salt karamellsaus og bringebærsorbet

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Publisert 26. august 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.