Hopp til innholdet
  • Hospitality
  • · Palmehaven

Opera og Afternoon Tea i Palmehaven

Nyt en ekstraordinær Afternoon Tea på skuddårsdagen med live opera i eksotiske omgivelser i Palmehaven.

Artikkel · 1.5 min lese

Opera og Afternoon Tea i Palmehaven

Palmehaven, 29. februar 2020 10:30

På skuddårsdagen 29. Februar inviteres våre gjester til en storslått opera-opplevelse i Palmehaven, akkompagnert av sjefskonditor Cathrine Nilsen's nydelige Aftenoon Tea meny.

Britannia Hotel's Palmehaven set up for special serving of Afternoon Tea with ambient lighting

Velkommen til opera og Afternoon Tea 29.februar i Palmehaven.

I samarbeid med Trondheim Symfoniorkester & Opera inviteres det til en Afternoon Tea-opplevelse av de sjeldne.

«Brüderlein und Schwesterlein» med søskenparet Maria og Aleksander Nohr og pianist Eva Holm Foosnæs.

Photo of mezzo-soprano opera singer, Maria Nohr
Mezzo-soprano Maria Nohr.

Det blir familiært og klassisk når Maria og Aleksander Nohr serverer lystig underholdning i Palmehaven. På programmet står bl.a. operettenumre av Strauss den yngre, Lehàr og Kálmán, samt arier og duetter av Rossini og Mozart, ofte gjort i deres egne oversettelser til norsk. Maria og Aleksander har i en årrekke underholdt sammen og bygget opp et repertoar som passer godt til en slik operalunsj, og de gleder seg til å fremføre det i Palmehaven med dens unike atmosfære. Repertoaret spenner fra humoristisk til sårt og vakker, og med seg til å akkompagnere det hele har de Eva Holm Foosnæs på klaver.

Baritone Aleksander Nohr
Baritone Aleksander Nohr

Bordsete kl. 13.30 og konsertstart kl. 14.00
Pris per person kr 650,- inkludert Afternoon Tea og Opera.
(få billetter igjen!)

Aleksander Nohr har i flere år imponert publikum og kritikere med sin varme og omfavnende baryton og tilstedeværelse på operascenen. Han er utdannet fra NTNU i Trondheim hos prof. Kåre Bjørkøy, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Opera Akademiet hos prof. Kirsten Buhl Møller. Han debuterte ved Det Kongelige Teater som Dancairo i Carmen, og har siden gjort mange roller ved Den Norske Opera og Ballet, bl.a. Dandini i La Cenerentola, Schaunard i La Bohème, Masetto i Don Giovanni og Lt. Redburn i Billy Budd. Han har gjestet kompanier som Opera Hedeland, Opera Østfold, Den Jyske Opera, Malmö Opera, Arktisk Opera og Operaen i Kristiansund. Nohr er en ettertraktet Lied- og konsertsanger som man har kunnet oppleve med mange av Nordens orkester, samt ved mange nordiske festivaler. 

Maria Nohr er mezzosopran fra Kjerringøy utenfor Bodø. Hun har blant annet sunget verk som "Stabat mater" av Pergolesi, Saint-Säens "Oratorio de Noël" og Händels "Messias". Senere har hun vært med på flere oppsetninger ved operaen i Kristiansund og i 2013 spilte hun Lucie i "Olav Engelbregtsson". Vinteren 2015 gjorde hun rollen Olga i Eugene Onegin med NOSO og TSO, senere gjenoppsatt ved Operaen i Kristiansund i 2016. Høsten 2017 spilte hun hovedrollen Maria von Trapp i «Sound of music» ved Hålogaland teater. Sesongen 2020 blir hun å se i TSO’s oppsetning av Valkyrien.

cake plate at Britannia Hotel's afternoon tea

Publisert 23. januar 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.