Våre konferanse- og møtegjester kan bruke inngangen på baksiden av hotellet (I Westermannsveita) hvor man også kan sjekke inn og registrere seg.

Konferanser i Trondheim

Forsterk opplevelsen

Konferanser på Britannia Hotel inspirerer og forsterker inntrykket av møte-opplevelsen. Vi er et konferansehotell med en erfaren konferanseavdeling, som vet at gode idéer og minneverdige øyeblikk starter med god planlegging, komfort, tilrettelegging og topp service.

Vi har bygd 12 møterom tilpasset enhver anledning. Vi kan skreddersy rommenes oppsett og utforming etter behov , enten du skal arrangere et viktig styremøte, forhandle kontrakter eller arrangere firmatur for å feire en spesiell anledning sammen med ditt team.

Konferanserom med trådløs overføring av lyd og bilde

Alle våre rom har trådløs overføring av lyd og bilde sammen med store smale skjermer og skjulte høyttalere. Rommene har et stilig og delikat preg, med komfortable stoler tilpasset hvert rom og oppsett. Vår møte og konferanseavdeling befinner seg i to etasjer med mezzanine og flotte fellesarealer for mingling, utstilling og pauser, med god takhøyde, dagslys og komfortable møbler tilgjengelig i både større og mindre sittegrupper. Vår største sal Britannia Hall kan seate opp til 250 personer.

Omgitt av vakker kunst og med våre talentfulle kokker som lager spennende og energirik mat til pauser, er ett av dagens høydepunkt vår fantastiske lunsjbuffet i ærverdige Palmehaven.

Britannia tilbyr den nyeste teknologi for Hybrid-møter

Når man ikke har samme mulighet som før til å møtes fysisk, snakke sammen og bygge relasjoner, kan en hybrid-konferanse være løsningen. Et hybrid-møte gjør det mulig for dere å ha en kombinasjon av fysisk deltakelse og deltakere som deltar digitalt fra hvor som helst i verden. Britannia har investert i en topp moderne video-konferanseløsning i flere av våre møterom. Vår virtuelle møteplattform har suveren lyd- og videokvalitet og vårt konferanseteam vil bistå dere med det tekniske. Ønsker du mer informasjon om hybrid-møter på Britannia, kontakt oss gjerne på conference@britannia.no 

Britannia Hotel's Møte & Event- fasiliteter kan bookes via event@britannia.no / +47 73 800 809 (Man-Fre 07:00 - 18:00).
Send forespørsel