Britannia Bryllup kan arrangeres i flere av våre ulike selskapslokaler og restauranter. Kontakt oss gjerne for en visning  slik at vi finner den perfekte løsningen til deg og din kjære.

Bryllup

Drømmebryllup på Britannia Hotel

Britannia Hotel tilbyr et stort utvalg av muligheter til deg og din kjære på den viktigste dagen i livet. Vårt dedikerte bryllups- og event team inkluderer en av Norges aller dyktigste konditorer, en blomsterdekoratør som kan lage blomster til enhver seremoni og selskap og et prisbelønt kjøkken klar til å lage et måltid og en meny du aldri vil glemme.

Velg mellom flere ulike selskapslokaler både til å arrangere selve vielsen og til festmiddagen og dansen, med muligheter for opp til 240 gjester på runde bord i Britannia Hall, 300 gjester i ikoniske Palmehaven, til intime chambre separéer i Speilsalen.

Når det kommer til overnattingen natten før bryllupet eller selve bryllupsnatten, anbefaler vi en av våre signatursuiter med luksuriøse messing-badekar fra Catchpool & Rye, Carrara marmorbad og en fantastisk seng fra anerkjente Hästens som sikrer komforten. En avslappende behandling i Britannia Spa setter prikken over i`en under oppholdet.

Britannia Hotel kan selvfølgelig være behjelpelig med alt fra frisør til å arrangere luksuriøs transport i vår egen Mercedes-Maybach (eller vår Britannia London Taxi). Den første dagen I resten av ditt liv er vår lidenskap.

Kontakt vårt event team for å skreddersy ditt bryllup hos oss: event@britannia.no/ +47 73 800 809 (ukedager fra 07:00 - 18:00).

Forespørsler på Britannia bryllup kan sendes til event@britannia.no / +47 73 800 809 (ukedager 07:00-18:00)

Send forespørsel

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.