Britannia Bryllup kan arrangeres i flere av våre ulike selskapslokaler og restauranter. Kontakt oss gjerne for en visning  slik at vi finner den perfekte løsningen til deg og din kjære.

Bryllup & bryllupslokaler

Drømmebryllup på Britannia Hotel

Britannia Hotel tilbyr et stort utvalg av bryllupslokaler og muligheter til deg og din kjære på den viktigste dagen i livet. Skal du gifte deg i Trondheim, står vårt dedikerte bryllup- og event team klar. Teamet inkluderer en av Norges aller dyktigste konditorer, en blomsterdekoratør som kan lage blomster til enhver seremoni og selskap, og et prisbelønt kjøkken klar til å lage et måltid og en meny du aldri vil glemme.

Bryllupslokaler til ulike behov

Velg mellom flere ulike bryllupslokaler både til å arrangere selve vielsen og til festmiddagen og dansen. Vi har lokaler til både små og stor bryllupsfeiringer, med muligheter for opp til 240 gjester på runde bord i Britannia Hall, 300 gjester i ikoniske Palmehaven eller egne mindre selskapslokaler.

Luksuriøs suite til bryllupsnatten

Når det kommer til overnattingen natten før bryllupet eller selve bryllupsnatten, anbefaler vi en av våre signatursuiter med luksuriøse messing-badekar fra Catchpool & Rye, Carrara marmorbad og en fantastisk seng fra anerkjente Hästens som sikrer komforten. En avslappende behandling i Britannia Spa setter prikken over i`en under oppholdet.

Britannia Hotel kan selvfølgelig være behjelpelig med alt fra frisør til å arrangere luksuriøs transport i vår egen Mercedes-Maybach (eller vår Britannia London Taxi). Den første dagen I resten av ditt liv er vår lidenskap.

Kontakt vårt event team for å skreddersy ditt bryllup hos oss: event@britannia.no/ +47 73 800 809 (ukedager fra 07:00 - 18:00).

Forespørsler på Britannia bryllup kan sendes til event@britannia.no / +47 73 800 809 (ukedager 07:00-18:00)
Send forespørsel