Hopp til innholdet
 1. Hjem
 2. Møter & Arrangementer
 3. Møterom i Trondheim
Våre konferanse- og møtegjester kan bruke inngangen på baksiden av hotellet (I Westermannsveita) hvor man også kan sjekke inn og registrere seg.

Møterom i Trondheim

Lei møterom i Trondheim og bli med inn i en verden av inspirasjon, der vi vet at gode idéer oppstår. Vår ambisjon er å bygge grunnlaget for gode og viktige møter mellom mennesker. Møterom på Britannia Hotel skal inspirere og forsterke inntrykket av det faglige innholdet. Trenger du kurslokaler i Trondheim, så egner også møterommene seg svært godt til å holde kurs. Vår erfarne konferanseavdeling vet at minneverdige øyeblikk starter med god planlegging, komfort, tilrettelegging og topp service.

Vi har bygd 13 møterom tilpasset enhver anledning. Vi kan skreddersy rommenes oppsett og utforming etter behov , enten du skal arrangere et viktig styremøte, forhandle kontrakter eller feire en spesiell anledning sammen med ditt team.

Alle våre rom har trådløs overføring av lyd og bilde sammen med store smale skjermer og skjulte høyttalere. Rommene har en stilig og delikat preg, med komfortable stoler tilpasset hvert rom og oppsett. Vår møte og konferanseavdeling befinner seg i to etasjer med mezzanine og flotte fellesarealer for mingling, utstilling og pauser, med god takhøyde, dagslys og komfortable møbler tilgjengelig i både større og mindre sittegrupper. Vår største sal Britannia Hall kan seate opp til 320 personer.

Omgitt av vakker kunst og med våre talentfulle kokker som lager spennende og energirik mat til pauser, er et av dagens høydepunkt vår fantastiske lunsjbuffet i ærverdige Palmehaven.

Britannia Hotel's Møte & Event- fasiliteter kan bookes via event@britannia.no / +47 73 800 809 (Man-Fre 07:00 - 18:00).
Send forespørsel

Våre møterom

Enten du skal arrangere styremøter eller større konferanser med behov for ekstra plass vil Britannia Møter og Event kunne tilby et variert utvalg av lokaler og områder til nettopp ditt behov. Kontakt oss gjerne for skreddersydd assistanse på event@britannia.no og +47 73 800 809.

 • Eufemia

  Møterom i Trondheim

 • Gyda

  Møterom i Trondheim

 • Ragnhild

  Møterom i Trondheim

 • Blanka

  Møterom i Trondheim

 • Gudrun

  Møterom i Trondheim

 • Tyra

  Møterom i Trondheim

 • Astrid

  Møterom i Trondheim

 • Margrete

  Møterom i Trondheim

 • Tora

  Møterom i Trondheim

 • Ellisiv

  Møterom i Trondheim

 • Britannia Hall

  Møterom i Trondheim

  Britannia Hall er vår største sal og blir omtalt av våre gjester som en av Norges aller peneste saler. Dette er en festsal som også er meget godt tilrettelagt for konferanser og større møter, og kombineres enkelt med utstillinger i konferanse-lobbyen rett utenfor salen

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.