• Hospitality
  • · Speilsalen

Speilsalen er kåret til Årets Restaurant i Norge

Speilsalen er kåret til Årets Restaurant i Norge og er med det nominert til prestisjefulle Nordic Prize 2021.

Artikkel · 0.5 min lese

I fjor høst pre-nominerte juryen seks restauranter som kandidater til Årets Restaurant i Norge for 2020. Det var Maaemo, Re-Naa, Rest, Stallen, Speilsalen og The Tea Room. Juryen har nå talt, og Årets Restaurant i Norge for 2020 er Speilsalen på Britannia Hotel i Trondheim. Som vinner i Norge blir Speilsalen automatisk norsk finalist i kampen om The Nordic Prize, forteller juryleder i Norge, Arne Ronold.

Speilsalen er svært begeistret for å ha blitt kåret til Årets Restaurant i Norge og for nominasjonen til Nordic Prize 2021.

EN PILGRIMSFERD FRA FRØYA
kamskjell – tindved – selleri
Speilsalen 2021

Nordic Prize har blitt delt ut årlig siden 2009, og arrangeres av Den Danske Spiseguide, ledet av Bent Christensen. Tidligere Norske vinnere inkluderer Maaemo, Renaa og Sabi Omakase. Hvem som vinner årets pris blir offentliggjort på en gallaseremoni til sommeren.

NORSK FLØRT MED ASIA
fjellrøye – hylleblomst – agurk
Speilsalen 2021

Utover Speilsalen er de øvrige finalister denne gangen Dill i Reykjavik, Frantzén i Stockholm, Inari i Helsinki, Jordnær i Gentofte utenfor København og Koks på Færøyene.

Speilsalen introduserte en ny Caviar Bar, vinrom og dessertstasjon sommeren 2020 som har blitt veldig godt tatt imot av gjestene.