• Food & Drinks
  • · Speilsalen

Speilsalen fikk Michelin-stjerne også i 2021

Mandag kveld ble det klart at Speilsalen på Britannia Hotel i Trondheim fikk tildelt Michelin-stjerne under den nordiske Michelin-utdelingen, som i år foregikk digitalt fra Stavanger konserthus.

Artikkel · 1 min lese

Christopher Davidsen er henrykt over utnevnelsen og feiret med teamet sitt fra Speilsalen på Britannia Hotel under utdelingen.

Christopher Davidsen. Foto: Marius Rua

Vi var utrolig stolte da vi fikk stjernen på hjemmebane under seremonien i Trondheim i februar i fjor, og er ikke mindre stolt nå, det føles utrolig godt å vinne en stjerne i år også.

Christopher Davidsen, Executive Head Chef, Speilsalen.

Vi har gjort en god del grep det siste året og tok et modig og riktig valg i fjor sommer da vi bygget en helt ny caviarbar, nytt vinrom og dessertstasjon ute i selve restauranten. 

Speilsalen lokale - Michelin restaurant i Trondheim
Nye Speilsalen med Caviarbar, vinrom og dessertstasjon. Foto: Lars Petter Pettersen.

"Dette i tillegg til at vi har utviklet oss et godt steg videre på både mat, drikke og service-opplevelsen, gjør at jeg er utrolig godt fornøyd med året som har vært og da kjennes det også veldig godt å bli anerkjent av guiden for arbeidet som er lagt ned av alle i teamet vårt", forteller en fornøyd Christopher Davidsen.

Lederteamet i Speilsalen. Fra venstre: Henrik Falkensten, Håvard Werkland, Christopher Davidsen, Gina Endresen og Nikolai Svorte.
Foto: Marius Rua.

I Michelinguiden betyr én stjerne at det er en «eksepsjonelt bra restaurant i sin kategori», to stjerner betyr at den er «verdt en omvei», mens tre stjerner betyr at restauranten er «verdt en reise i seg selv».

Ønsker du å bestille bord i Speilsalen kan du gjøre det her, og husk også at vi holder av bord til våre Speilsalen-pakker med overnatting hver uke.