Hopp til innholdet
  1. Hjem
  2. Eksklusive hotellpakker
  3. Bo fire netter for prisen av tre

Bo fire netter for prisen av tre

Bo fire netter på Britannia Hotel og betal for tre. Inkluderer vår fantastiske a la carte frokost og inngang til Spa & Fitness.

Mann og kvinne på Britannia Bar i Trondheim

Enten du planlegger et avbrekk fra hverdagen, en spennende kulinarisk safari i Trondheim, en shoppingtur eller vil overraske kjæresten med en lang romantisk weekend gir Britannia Hotel deg et femstjerners opphold som du vil huske i lang tid fremover.

Junior suite med Hästens seng på Britannia Hotel

En overnatting på Britannia gir deg muligheten til å sove i en av verdens beste senger laget av anerkjente Hästens, som garanterer en god natts søvn. Vår flotte Spa & Fitness avdeling er tilgjengelig for våre overnattende hotellgjester, med stort svømmebasseng, badstuer, mineralbasseng og avslapningsområder. Ønsker du å trene har vi et topp treningsrom på 200 kvm, der det også er mulig å booke personlige trener, eller delta på en av våre gratis gruppetimer.

Britannia spa i Trondheim - avslapningsområde med basseng

En rikholdig og spennende frokost med à la carte meny

Våkn opp til en nydelig hotellfrokost i ærverdige Palmehaven, der kokkene er klare til å gi deg en perfekt start på dagen. Her finner du en delikat buffet, der smittevern er hensyntatt og vi kjører bemannede stasjoner der man kan få laget sin egen omelett med deilig tilbehør.

Charcuterie-stasjonen vår byr på de beste lokale ostene fra Trøndelag, inkludert vår egen Britannia Blå, laget i samarbeid med Gangstad Gårdsysteri. Du finner også hjemmelaget Britannia pålegg som vår egen kokte skinke og vår coppa-skinke, som er utviklet sammen med Røros Kjøtt.

En rikholdig og spennende a la carte meny er også inkludert i frokosten og her kan du blant annet velge sunne smoothie bowls, avocado toast, eggs royal og eggs benedict og vårt bøkerøkte bacon med eggerøre. Alt servert med vår egen Twinings Britannia Earl Grey Te og vår egen Britannia Espresso fra Pala Kaffebrenneri.

Hotellfrokost i Trondheim som serverer lokale råvarer fra buffet og à la carte meny

Kulinariske opplevelser

På kveldene kan du velge blant våre mange spennende restauranter, fra populære Jonathan Grill med japanske bordgriller, herlige Brasserie Britannia, Michelin-middag i Speilsalen, til kule bar-retter i Britannia Bar eller kanskje Charcuterie med deilige oster og spekemat i Vinbaren frister mest? Hos oss finner du noe for alle, uansett anledning eller preferanse.

Jonathan Grill: selvgrillet kjøtt og grønnsaker på japanske bordgriller

(Fri avbestilling frem til kl. 18.00 dagen før ankomst)