Hopp til innholdet
 1. Hjem
 2. Spa & Fitness
 3. Britannia Fitness

Britannia Fitness

Velkommen til Britannia Fitness. I vårt 200 kvm treningsrom finner du moderne treningsutstyr av topp kvalitet. Her kan du både trene på egen hånd, bestille time med personlig trener, gjennomføre en kroppsanalyse og delta på gruppetimer. Vi har et bredt utvalg av treningsapparater i tillegg til frivekter, knebøystativ og annet utstyr for funksjonell trening. Ønsker du å trene kondisjon kan du velge blant våre tredemøller, SkiErg, romaskin, ellipsemaskin og spinningsykler.

Gruppetrening

Hver uke setter vi opp flere ulike typer treningstimer i små grupper med en av våre personlige trenere som instruktør. Disse gruppetimene er gratis for våre hotellgjester og for våre medlemmer. Timene er varierte og tilpasses gruppens behov. Det er begrenset kapasitet og vi ber om påmelding senest 24 timer i forkant.

Britannia Fitness og personlig trening er forbeholdt medlemmer og hotellets gjester. Aldersgrense for å benytte treningsfasilitetene er 15 år. Håndkle og vann er tilgjengelig.

 • Personlig Trener 50 min

  Pris per gjest kr. 1500,-

  En effektiv treningstime som er tilpasset dine mål og ønsker med en av våre erfarne personlige trenere.

 • Kroppsanalyse 20 min

  Pris kr. 700,-

  Med en av markedets ledende kroppsanalysemaskiner måler vi din kroppskomposisjon og gir deg råd ut i fra resultatet på testen.

 • Personlig Trener + Kroppsanalyse 70 min pakke

  Pris kr. 1800,-

  Få en skreddersydd treningstime basert på resultatet av din kroppsanalyse

 • Gruppetimer

  Gratis for hotellgjester

  Bor du på hotellet kan du bli med på våre gratis gruppetimer. Hver uke tilbyr vi et variert utvalg av timer der våre personlige trenere stiller som instruktør. Se timeplanen og book deg plass!

The Collector
 • Hospitality
 • · Spa

Gyldighet på gavekort med utløp i løpet av 2021 forlenges til å gjelde ut mars 2022.

Vi har forlenget gyldigheten på gavekort som utløper i løpet av året, samt januar og februar 2022 til å gjelde ut mars 2022.

Les artikkelenArticle · 0.5 min lese