+47 73 800 800 

hovmester@britannia.no

Hotellfrokost:

Man-Fre: 06.30 – 10.00

Lør-Søn: 08.00 – 11.00

Frokost sommer 2024:

Åpent hver dag 07:30 – 10:30

(fra mandag 1. juli – søndag 4. august)

Lunsjbuffet

Mandag-Fredag: 11.30 – 14.30 (siste seating 13.00)

Stengt: 25. juni - 4. august

Afternoon Tea:

Lørdag: 13:00 – 16:30 (siste seating 14:30)

Søndag: 13:00 – 16:00 (siste seating 14:00)

Afternoon Tea (1. juli - 4. august):

Fredag & lørdag: 13:00 – 16:30 (siste seating 14:30)

Middagsbuffet i sommer

1. juli - 4. august:

Onsdag - lørdag fra kl. 18.00

Dresskode i Palmehaven etter kl. 18.00 er pent antrekk / Smart Casual.

Palmehaven

Trondheims Storstue

Palmehaven er en institusjon i Trondheim, for både kulinariske og kulturelle arrangementer. Husets storstue serverer hotellfrokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig afternoon tea på formiddagen. Her får du de beste råvarer i sesong, gjerne med en historisk inspirasjon.

Femstjerners hotellfrokost

I Palmehaven og Britannia's historiske salonger serverer vi femstjerners hotellfrokost, der gjestene våre kan bestille fra vår á la carte meny eller fra noen av våre bemannede stasjoner på buffet. Der tilbyr vi nylagede omeletter i tillegg til charcuterie med skinker og deilige oster. Ved frokosten serveres et stort innslag av hjemmelaget pålegg, ferskt brød og søtbakst og retter tilberedt av sesongens beste lokale råvarer. Visste du at Britannia Hotel har en egen gård ved Jonsvatnet i Trondheim der vi dyrker egen frukt og grønnsaker?

Frokosten på Britannia Hotel skal skille seg ut fra den tradisjonelle norske hotellfrokosten. På Britannia har vi blant annet lagt vekt på å følge sesongene vi er i, og vi tilbyr à la carte-retter som kokkene lager på bestilling.

En bærekraftig kvalitetsfrokost
À la carte-menyen ledsages av en høykvalitets buffet, der kvalitet trumfer kvantitet og kun de beste produktene er valgt ut og presentert i delikate porsjoner, med hyppig påfyll. Dette betyr ferskere mat og mindre svinn, resultatet er en mer bærekraftig frokost med høyere kvalitet – alt servert med Palmehavens velkjente stil og service. 

Det aller meste du finner på frokosten er enten hjemmelaget eller fra lokale trønderske produsenter som vi arbeider tett med for å utvikle egne produkter til oss. 

Brattan Gård
Britannia Hotel er også svært stolt over å kunne si at vi har en helt egen gård ved Jonsvatnet som dyrker og produserer grønnsaker, frukt, blomster og urter eksklusivt til hotellet og vår frokost. Herfra får vi blant annet eplejuicen vår, som er egenprodusert ved Braattan Gård. Kokkene våre er jevnlig oppe på gården for å delta aktivt i produksjonen. 

Dersom det blir noe til overs fra frokosten utnyttes dette videre i andre avdelinger og alt av matavfall går til kompostering på Braattan Gård og brukes som jordforbedring på gården. 

Britannia Summer Afternoon Tea

Afternoon Tea

Vi tilbyr klassisk Afternoon Tea lørdager og søndag 13.00-16.30 (siste seating 14:30). Booking er åpen på helg 3 måneder fremover i tid.

Vår Afternoon Tea er inspirert av sesongen og inneholder de beste råvarer som er tilgjengelig til enhver tid. Kr 655,- per person. Vi har egen versjon for barn (inntil 12 år) kr. 385,- per barn. Prisen inkluderer vår eksklusive te, eller kaffe for de som ønsker det.

Lunsjbuffet

Velkommen til lunsjbuffet og levende pianomusikk i historiske Palmehaven. Hver dag tilby vi en fantastisk buffet med sesongens beste råvarer.

Her tilbyr vi et godt og variert utvalg av lokale råvarer i kalde og varme retter tilberedt av våre dyktige kokker. Og selvsagt setter vi også opp et fantastisk dessertbord med spesialiteter laget av våre dyktige konditorer. Barnevennlig mat er også tilgjengelig.

Lunsjbuffet serveres mandag til fredag fra kl. 11.30 - 13.00. Lunsj kr 595 per person / kr 310 for barn mellom 4 og 12 år.

Palmehaven

Vår meny

 • Frokostmeny

  À LA CARTE MENY
  Velg blant våre spesialretter for en ekstra spesiell opplevelse.
  Vis meny
 • Afternoon Tea

  Vår klassiske servering
  Britannia Hotels Afternoon Tea meny.
  Vis meny
 • Afternoon Tea Barn

  Vår klassiske servering
  Britannia Hotels Afternoon Tea meny designet for barna.
  Vis meny
 • Drikkekart

  Palmehaven
  Se vårt utvalg av drikke.
  Vis meny