Hopp til innholdet
 1. Hjem
 2. Mat & Drikke
 3. Brasserie Britannia

+47 73 800 803 

brasserie@britannia.no 

Vanlige åpningstider:

Mandag – Søndag: 10:00 - 23:00

(Kjøkken stenger 22.00)

Brasserie Britannia

Covid-19 oppdatering:  Vi forholder oss til enhver tids gjeldende smittevernregler og nasjonale, samt kommunale påbud. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800 slik at vi får registrert kontaktinformasjon og unngår drop-in og kødannelse. Vi har et begrenset antall bord tilgjengelig. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, om dere ikke er i familie eller kohort, slik at vi kan legge til rette for avstand mellom hver gjest på deres bord. Munnbind er påbudt i fellesarealer og der man ikke kan holde 1-meters avstand. Det er kun bordservering av alkohol og skjenkestopp klokken 23.00. Les mer om vårt smittevern her. Vi oppfordrer til å møte presis til din booking slik at vi unngår kødannelse og mingling (vi ønsker å unngå at man møter opp lenge før booking-tidspunktet). Hjertelig velkommen!

Urbane og elegante Brasserie Britannia er inspirert av de aller beste brasserier i Paris og Lyon, med en liten amerikansk twist - midt i Trondheim. Her kan man gjerne komme på drop-in til en uformell plass med høyt tempo, god mat og trivelig stemning fra morgen til kveld. Slik det skal være på et ekte brasserie.

Dette brasseriet i Trondheim er stedet du besøker for en god barista-kaffe og dagens ferske bakverk på morgenen eller en rask og smakfull lunsj med gode kollegaer. På både kvelds- og lunsjmenyen finner du alle de deilige klassiske franske rettene du forventer, i tillegg til et rikt utvalg av tilhørende drikke. På Britannias travleste hjørne er alle alltid velkomne.

Velkommen!

Brasserie Britannia

Vår meny

Lunsj & middag serveres mandag - søndag fra kl.11:00 - 22:00

 • Matmeny

  Lunsj & Middag
  Forretter, hovedretter og drikke
  Vis meny
 • Dessert

  Tilgjengelig hele dagen
  Noe søtt og friskt til å avslutte måltidet med
  Vis meny