1. Hjem
  2. Mat & Drikke
  3. Brasserie Britannia

*Brasserie Britannia er midlertidig stengt til 3. februar*

+47 73 800 803 

brasserie@britannia.no 

Vanlige åpningstider:

Mandag – Fredag: 06:30 - 23:00

Lørdag – Søndag: 08.00 - 23.00

(Kjøkken stenger 22.00)

Brasserie Britannia

COVID-19 / KORONAVIRUSET OPDATERING: Restauranten stenges frem til onsdag 3. februar, som følge av myndighetenes nye nasjonale påbud og retningslinjer for smittevern. Om du har en booking hos oss i gjeldende periode vil du bli kontaktet eller du kan gå inn og endre din booking i bekreftelsesmailen du har fått.

Urbane og elegante Brasserie Britannia er inspirert av de aller beste brasserier i Paris og Lyon, med en liten amerikansk twist - midt i Trondheim. Her kan man gjerne komme på drop-in til en uformell plass med høyt tempo, god mat og trivelig stemning fra morgen til kveld. Slik det skal være på et ekte brasserie.

Dette brasseriet i Trondheim er stedet du besøker for en god barista-kaffe og dagens ferske bakverk på morgenen eller en rask og smakfull lunsj med gode kollegaer. På både kvelds- og lunsjmenyen finner du alle de deilige klassiske franske rettene du forventer, i tillegg til et rikt utvalg av tilhørende drikke. På Britannias travleste hjørne er alle alltid velkomne.

Covid-19 / koronaviruset opdatering:
I henhold til retningslinjer i forbindelse med Covid-19, har våre restauranter begrenset kapasitet, dette for å kunne sikre nødvendig avstand mellom bord i restauranten. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, om dere ønsker avstand mellom hver gjest på deres bord, slik at dette kan tilrettelegges. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800. Vi ønsker også at gjestene møter opp til sin bord-reservasjon på tidspunktet som er booket. Vi vil i størst mulig grad unngå at folk møter opp lenge før tiden uten at det er ledig bord, slik at vi begrenser mingling i fellesområder og kødannelse. Takk for forståelsen.

Brasserie Britannia

Vår meny

Mat serveres Mandag - Søndag fra kl.11:00 - 22:00

  • Matmeny

    Lunsj & Middag
    Forretter, hovedretter og desserter
    Vis meny