Hopp til innholdet

+47 73 800 807

vinbaren@britannia.no 

Vanlige åpningstider:

Onsdag - Torsdag: 16.00 - 24.00

Fredag: 16.00 – 02.00

Lørdag: 16.00 – 02.00

Vinbaren

Vår rikholdige vinbar i Trondheim med 10.000 flasker vin er bygd opp av våre vin-eksperter, som har reist rundt i nesten to år for å fylle den opp med spennende vin fra hele verden. Midt i Trondheim finner du viner som ikke finnes på det åpne markedet, i tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av viner i alle prisklasser på glass.

Åpningstider sommer 2022: Vinbaren tar sommerferie fra 3. juli til og med 26. juli med åpningsdag etter ferie den 27. juli.

Eksklusivt utvalg i vinbaren

Her finnes det med andre ord vin for både eksperter og nybegynnere. Ta turen ned og la våre dyktige sommelierer finne riktig vin til nettopp deg og din smak, akkompagnert av deilig spekemat og oster. 

A display of hams, cheeses, blinis, olives and other deli items, as found in the Weekend pack at Vinbaren's Delicatessen, located at Britannia Hotel in Trondheim, Norway.

Onsdags-smakinger i Vinbaren

Hver onsdag arrangerer vi vinsmakinger i Vinbaren åpent for både byens befolkning og hotellets gjester. På vei til middag eller kanskje du har lyst på et glass etter maten? Vinbaren har nå gleden av å invitere til Onsdagssmakinger. Tema vil variere fra vin, øl og andre drikkevarer, til mer kulinariske tema som spekemat, ost og delikatesser for øvrig. Vi står for lett og ledig stemning mens vi går gjennom dagens tema og dere får kose dere med fire ulike drikkevarer og passende snacks fra vår flotte Delikatesse. Til de kulinariske kveldene står vi for et passende glass drikke, mens hovedfokus vil være på det gastronomiske. Første runde er fra kl. 17.00 – 18.00 og andre runde går fra kl. 21.00 – 22.00

Britannia Hotel's wine cellar and bar, Vinbaren

Pop that bottle hver fredag

Dette er dagen hvor kjellermester Thomas graver dypt i vinkjelleren og finner frem en spesielt god og sjelden flaske. For dere vinelskere – dette er muligheten av de sjeldne for å kose seg litt ekstra og smake på de virkelig store vinene, by the glass. Nye storheter åpnes hver fredag!

Bli medlem av Vinbarens Venner

Meld deg på her for å motta invitasjoner og nyhetsbrev fra Vinbaren på Britannia Hotel. Som medlem får du vite først om spennende spesialsmakinger (Master class), Winemaker’s dinners og andre mat- og vinarrangementer på Britannia Hotel.

Vinbaren

Vår meny

 • Vinkart

  vin, vin og vin
  Vår rikholdige vinbar i Trondheim med 10.000 flasker vin er bygd opp av våre vin-eksperter
  Vis meny
 • Matmeny

  Småretter og snacks
  Her finner du et utvalg av deilige retter, charcuterie, oster og snacks som matcher drikken i glasset.
  Vis meny
 • Vinkurs

  Sosialt og lærerikt!
  Våre kurs og smakinger er perfekte både for de vininteresserte, nysgjerrige og kunnskapssøkende, og det kreves ingen forkunnskap. Kursene må forhåndsbestilles og er avhengig av tilgjengelighet.
  Vis meny

Vinbaren