Hopp til innholdet

+47 73 800 807

vinbaren@britannia.no 

Vanlige åpningstider:

Onsdag - Fredag: 16.00 - 24.00

Lørdag: 13.00 – 24.00

Lørdag lunsj: 13.00 - 16.00

Vinbaren

Ordinære Åpningstider Vinbaren
Onsdag - Fredag 16.00 - 24.00
Lørdag 13.00 - 24.00 (lørdager tilbyr vi lunsjmeny fra kl. 13.00 med småretter, charcuterie og ost).

Driftsmelding: Vi følger de til enhver tid gjeldende nasjonale og lokale retningslinjer, der det er ingen nye gjester i lokalet etter kl. 22.00, spiseplikt ved alkoholservering og skjenkestopp kl. 22 (dette innebærer tidligere stenging enn ordinære åpningstider ihht. nasjonale påbud).

Eksklusivt utvalg i vinbaren

Vår rikholdige vinbar i Trondheim med 10.000 flasker vin er bygd opp av våre vin-eksperter, som har reist rundt i nesten to år for å fylle den opp med spennende vin fra hele verden. Midt i Trondheim finner du viner som ikke finnes på det åpne markedet, i tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av viner i alle prisklasser på glass.

Her finnes det med andre ord vin for både eksperter og nybegynnere. Ta turen ned og la våre dyktige sommelierer finne riktig vin til nettopp deg og din smak, akkompagnert av deilig spekemat og oster. 

A display of hams, cheeses, blinis, olives and other deli items, as found in the Weekend pack at Vinbaren's Delicatessen, located at Britannia Hotel in Trondheim, Norway.

Delikatesser fra Vinbaren

Vårt nye deli-konsept med hjemmelagede produkter fra hele Britannia i tillegg til eksklusive og spennende produkter fra hele verden. Her kan du kjøpe med deg Brasseriet's løksuppe og umami burger, kraft du kan bruke til sauser, risotto og gryter hjemme, andeconfit, hjemmelagede marmelader fra Palmehaven's frokost og Afternoon Tea, tørrmodnet kjøtt fra Jonathan Grill, Speilsalen's caviar, nybakt brød fra våre bakere, egenutviklede oster som Britannia Blå - laget med Gangstad Gårdsysteri og skinker og pølser som vi skjærer for deg a la minute.

Onsdags-smakinger i Vinbaren

Hver onsdag arrangerer vi vinsmakinger i Vinbaren åpent for både byens befolkning og hotellets gjester. På vei til middag eller kanskje du har lyst på et glass etter maten? Vinbaren har nå gleden av å invitere til Onsdagssmakinger. Tema vil variere fra vin, øl og andre drikkevarer, til mer kulinariske tema som spekemat, ost og delikatesser for øvrig. Vi står for lett og ledig stemning mens vi går gjennom dagens tema og dere får kose dere med fire ulike drikkevarer og passende snacks fra vår flotte Delikatesse. Til de kulinariske kveldene står vi for et passende glass drikke, mens hovedfokus vil være på det gastronomiske. Første runde er fra kl. 17.00 – 18.00 og andre runde går fra kl. 21.00 – 22.00

Weekender-pakke

Hver uke lager vi en egen Weekender-pakke for to personer der vi samler noen spennende produkter til helgen slik at man kan kose seg litt ekstra når det går mot ukeslutt. Innholdet i denne vil variere hver uke etter sesong og kokkenes kreativitet.

Britannia Hotel's wine cellar and bar, Vinbaren

Pop that bottle hver fredag

Dette er dagen hvor Vinbarsjef Thomas graver dypt i vinkjelleren og finner frem en spesielt god og sjelden flaske. For dere vinelskere – dette er muligheten av de sjeldne for å kose seg litt ekstra og smake på de virkelig store vinene, by the glass. Nye storheter åpnes hver fredag!

Jazz Club hver torsdag i Vinbaren

Musikerne du får høre er fra øverste hylle av etablerte musikere
i byen, samt noen utvalgte gjester utenbys fra, som byr på
50- og 60-talls jazz à la Miles Davis, Wes Montgomery og Bill Evans. Her blir det kvalitet både på scenen og i glasset. Jazz - og vinopplevelsen starter kl. 21.00.

Vinbaren Saturday lunches bento box

Lunch lørdager

Hver lørdag fra kl. 13.00 tilbyr vi lunch. Her serverer vi Vinbarens kontinentale smaker med deilige småretter, charcuterie og oster med nybakt brød, snacks som passer perfekt til et godt glass vin.

Covid-19 / koronaviruset opdatering:

I henhold til retningslinjer i forbindelse med Covid-19, har våre restauranter begrenset kapasitet, dette for å kunne sikre nødvendig avstand mellom bord i restauranten. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, om dere ønsker avstand mellom hver gjest på deres bord, slik at dette kan tilrettelegges. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800. Vi ønsker også at gjestene møter opp til sin bord-reservasjon på tidspunktet som er booket. Vi vil i størst mulig grad unngå at folk møter opp lenge før tiden uten at det er ledig bord, slik at vi begrenser mingling i fellesområder og kødannelse. Takk for forståelsen.

Bli medlem av Vinbarens Venner

Meld deg på her for å motta invitasjoner og nyhetsbrev fra Vinbaren på Britannia Hotel. Som medlem får du vite først om spennende spesialsmakinger (Master class), Winemaker’s dinners og andre mat- og vinarrangementer på Britannia Hotel.

Vinbaren

Vår meny

 • Vinkart

  vin, vin og vin
  Vår rikholdige vinbar i Trondheim med 10.000 flasker vin er bygd opp av våre vin-eksperter
  Vis meny
 • Matmeny

  Småretter og snacks
  Her finner du et utvalg av deilige retter, charcuterie, oster og snacks som matcher drikken i glasset.
  Vis meny
 • Vinkurs

  Sosialt og lærerikt!
  Våre kurs og smakinger er perfekte både for de vininteresserte, nysgjerrige og kunnskapssøkende, og det kreves ingen forkunnskap. Alle smakinger kan skreddersys etter deres preferanser og ønsker.
  Vis meny

Vinbaren