+47 73 800 807

vinbaren@britannia.no 

Åpningstider:

Onsdag – Torsdag:                 17.00 – 00.00

Fredag – Lørdag:                     17.00 – 02.00

Stengt søndag, mandag, tirsdag

Vinbaren

Vinbaren er vår rikholdige vinbar i Trondheim med 10.000 flasker vin fra hele verden. Midt i Trondheim finner du viner som ikke finnes på det åpne markedet, i tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av viner i alle prisklasser på glass.

Vinbaren er en interaktive vinkjeller og bar, med lekne fagfolk som aktivt forteller og deler av sin lidenskap og kunnskap. Her er alt mulig, enten du vil ha et «enkelt», kjapt glass vin, eller noe mer spesielt – vil du finne frem til din favoritt i vårt vin-på-glass-kart. 

Uavhengig av kunnskap og ønske, skal det være enkelt å navigere i dine valgmuligheter. Som en av Norges mest unike spesialbarer, har Vinbaren en ny og fantastisk cocktailmeny, inspirert av elementer fra vinverdenen; hva med en Krug Old Fashioned eller Vinbarens Bellini?

Eksklusivt utvalg i vinbaren

Vinkartet er bygd opp av våre vin-eksperter, som har reist rundt i nesten to år for å fylle opp kjelleren med spennende vin fra hele verden. Midt i Trondheim finner du viner som ikke finnes på det åpne markedet, i tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av viner i alle prisklasser på glass.

Her finnes det med andre ord vin for både eksperter og nybegynnere. Ta turen ned og la våre dyktige sommelierer finne riktig vin til nettopp deg og din smak. Ønsker du å utforske muligheten, kan Coravin-listen by på et vell av muligheter, og ikke minst den innholdsrike "Vinbibelen"

Vinbaren

Vår meny

 • Vinkart

  vin, vin og vin
  Vår rikholdige vinbar i Trondheim med 10.000 flasker vin er bygd opp av våre vin-eksperter
  Vis meny
 • Matmeny

  Småretter og snacks
  Her finner du et utvalg av deilige retter, charcuterie, oster og snacks som matcher drikken i glasset.
  Vis meny
 • Vinkurs

  Sosialt og lærerikt!
  Våre kurs og smakinger er perfekte både for de vininteresserte, nysgjerrige og kunnskapssøkende, og det kreves ingen forkunnskap.
  Vis meny
 • Cocktails

  ny og fantastisk
  En ny og fantastisk cocktailmeny, inspirert av elementer fra vinverdenen.
  Vis meny
 • Vinkart

  Vin på glass
  Våre viner som er tilgjengelig på glass.
  Vis meny