Kontakt oss:

+47 73 800 803

event@britannia.no 

Åpningstider:

Tir-Tors: 17:00-23:00

Fre-Lør: 15:00-24:00 

Stengt søndager og mandager.

Vinbaren

Covid-19 / koronaviruset opdatering: Vinbaren er dessverre midlertidig stengt i likhet med Britannia Hotel frem til 27. April. Følg med på vår hovedside for nyheter og oppdateringer om når vi gjenåpner hotellet. Vinbarens faste ukentlige events avlyses.

Vår rikholdige vinbar i Trondheim med 8.000 flasker vin er bygd opp av våre vin-eksperter, som har reist rundt i nesten to år for å fylle den opp med spennende vin fra hele verden. Midt i Trondheim finner du viner som ikke finnes på det åpne markedet, i tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av viner i alle prisklasser på glass.

Her finnes det med andre ord vin for både eksperter og nybegynnere. Ta turen ned og la våre dyktige sommelierer finne riktig vin til nettopp deg og din smak, akkompagnert av deilig spekemat og oster. 

Bli medlem av Vinbarens Venner

Meld deg på her for å motta invitasjoner og nyhetsbrev fra Vinbaren på Britannia Hotel. Som medlem får du vite først om spennende spesialsmakinger (Master class), Winemaker’s dinners og andre mat- og vinarrangementer på Britannia Hotel.

Vinbaren

Vår meny

Vinbaren