+47 73 800 807

vinbaren@britannia.no 

Vanlige åpningstider:

Onsdag - Fredag: 16.00 - 24.00

Lørdag: 13.00 – 24.00

Lørdag lunsj: 13.00 - 16.00

Vinbaren

Ordinære Åpningstider Vinbaren
Onsdag - Fredag 16.00 - 24.00
Lørdag 13.00 - 24.00 (lørdager tilbyr vi lunsjmeny fra kl. 13.00 med småretter, charcuterie og ost).

Driftsmelding: Vinbaren er midlertidig stengt frem til onsdag 14. april grunnet myndighetenes nye nasjonale restriksjoner for smittevern.
Vi følger de til enhver tid gjeldende nasjonale og lokale retningslinjer, der det er ingen nye gjester i lokalet etter kl. 22.00, spiseplikt ved alkoholservering og skjenkestopp kl. 22 (dette innebærer tidligere stenging enn ordinære åpningstider ihht. nasjonale påbud).

Vår rikholdige vinbar i Trondheim med 10.000 flasker vin er bygd opp av våre vin-eksperter, som har reist rundt i nesten to år for å fylle den opp med spennende vin fra hele verden. Midt i Trondheim finner du viner som ikke finnes på det åpne markedet, i tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av viner i alle prisklasser på glass.

Her finnes det med andre ord vin for både eksperter og nybegynnere. Ta turen ned og la våre dyktige sommelierer finne riktig vin til nettopp deg og din smak, akkompagnert av deilig spekemat og oster. 

A display of hams, cheeses, blinis, olives and other deli items, as found in the Weekend pack at Vinbaren's Delicatessen, located at Britannia Hotel in Trondheim, Norway.

Delikatesser fra Vinbaren
Vårt nye deli-konsept med hjemmelagede produkter fra hele Britannia i tillegg til eksklusive og spennende produkter fra hele verden. Her kan du kjøpe med deg Brasseriet's løksuppe og umami burger, kraft du kan bruke til sauser, risotto og gryter hjemme, andeconfit, hjemmelagede marmelader fra Palmehaven's frokost og Afternoon Tea, tørrmodnet kjøtt fra Jonathan Grill, Speilsalen's caviar, nybakt brød fra våre bakere, egenutviklede oster som Britannia Blå - laget med Gangstad Gårdsysteri og skinker og pølser som vi skjærer for deg a la minute.

Weekender-pakke
Hver uke lager vi en egen Weekender-pakke for to personer der vi samler noen spennende produkter til helgen slik at man kan kose seg litt ekstra når det går mot ukeslutt. Innholdet i denne vil variere hver uke etter sesong og kokkenes kreativitet.

Britannia Hotel's wine cellar and bar, Vinbaren

Pop that bottle hver fredag
Dette er dagen hvor Vinbarsjef Thomas graver dypt i vinkjelleren og finner frem en spesielt god og sjelden flaske. For dere vinelskere – dette er muligheten av de sjeldne for å kose seg litt ekstra og smake på de virkelig store vinene, by the glass. Nye storheter åpnes hver fredag!

Jazz Club hver torsdag i Vinbaren
Musikerne du får høre er fra øverste hylle av etablerte musikere
i byen, samt noen utvalgte gjester utenbys fra, som byr på
50- og 60-talls jazz à la Miles Davis, Wes Montgomery og Bill Evans. Her blir det kvalitet både på scenen og i glasset. Jazz - og vinopplevelsen starter kl. 21.00.

Vinbaren Saturday lunches bento box

Lunch lørdager
Hver lørdag fra kl. 13.00 tilbyr vi lunch. Her serverer vi Vinbarens kontinentale smaker med deilige småretter, charcuterie og oster med nybakt brød, snacks som passer perfekt til et godt glass vin.

Covid-19 / koronaviruset opdatering:
I henhold til retningslinjer i forbindelse med Covid-19, har våre restauranter begrenset kapasitet, dette for å kunne sikre nødvendig avstand mellom bord i restauranten. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, om dere ønsker avstand mellom hver gjest på deres bord, slik at dette kan tilrettelegges. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800. Vi ønsker også at gjestene møter opp til sin bord-reservasjon på tidspunktet som er booket. Vi vil i størst mulig grad unngå at folk møter opp lenge før tiden uten at det er ledig bord, slik at vi begrenser mingling i fellesområder og kødannelse. Takk for forståelsen.

Bli medlem av Vinbarens Venner

Meld deg på her for å motta invitasjoner og nyhetsbrev fra Vinbaren på Britannia Hotel. Som medlem får du vite først om spennende spesialsmakinger (Master class), Winemaker’s dinners og andre mat- og vinarrangementer på Britannia Hotel.

Vinbaren

Vår meny

 • Vinkart

  vin, vin og vin
  Vår rikholdige vinbar i Trondheim med 10.000 flasker vin er bygd opp av våre vin-eksperter
  Vis meny
 • Vinkurs og mat

  mer godt
  Hver lørdag fra kl. 13.00 tilbyr vi også lunch
  Vis meny

Vinbaren