+47 73 800 807

vinbaren@britannia.no 

Vanlige åpningstider:

Tirsdag - Onsdag: 17.00 - 00.00

Torsdag: 17.00 - 01.00

Fredag: 17.00 – 02.00

Lørdag: 16.00 – 02.00

Vinbaren

Vinbaren er vår rikholdige vinbar i Trondheim med 10.000 flasker vin fra hele verden. Midt i Trondheim finner du viner som ikke finnes på det åpne markedet, i tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av viner i alle prisklasser på glass.

Vinbaren er en interaktive vinkjeller og bar, med lekne fagfolk som aktivt forteller og deler av sin lidenskap og kunnskap. Her er alt mulig, enten du vil ha et «enkelt», kjapt glass vin, eller noe mer spesielt – vil du finne frem til din favoritt i vårt vin-på-glass-kart. 

Uavhengig av kunnskap og ønske, skal det være enkelt å navigere i dine valgmuligheter. Som en av Norges mest unike spesialbarer, har Vinbaren en ny og fantastisk cocktailmeny, inspirert av elementer fra vinverdenen; hva med en Krug Old Fashioned eller Vinbarens Bellini?

Åpningstider i påsken 2023
Ordinære åpningstider i perioden. Vinbaren holder også åpent søndag 9. april - tirsdag 11. april som alternativ til Britannia Bar på kveldstid.

Henrik Dahl Jahnsen in Britannia's wine bar

Eksklusivt utvalg i vinbaren

Vinkartet er bygd opp av våre vin-eksperter, som har reist rundt i nesten to år for å fylle opp kjelleren med spennende vin fra hele verden. Midt i Trondheim finner du viner som ikke finnes på det åpne markedet, i tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av viner i alle prisklasser på glass.

Her finnes det med andre ord vin for både eksperter og nybegynnere. Ta turen ned og la våre dyktige sommelierer finne riktig vin til nettopp deg og din smak. Ønsker du å utforske muligheten, kan Coravin-listen by på et vell av muligheter, og ikke minst den innholdsrike "Vinbibelen":

Britannia Hotel's wine cellar and bar, Vinbaren

"Pop That Bottle" hver fredag

Dette er dagen hvor kjellermester Thomas graver dypt i vinkjelleren og finner frem en spesielt god og sjelden flaske. For dere vinelskere – dette er muligheten av de sjeldne for å kose seg litt ekstra og smake på de virkelig store vinene, by the glass. Nye storheter åpnes hver fredag!

Reidel glasses afternoon tea in Palmehaven, Britannia Hotel

Musserende Lørdag - en verden av bobler

Bli med på en lett og lystig vinsmaking, med musserende vin! Et perfekt tilskudd til helgens aktiviteter. 
Lurer du på hvordan Champagne lages, eller hva forskjellen mellom Champagne og Prosecco er? Er du kanskje litt skeptisk til bobler, eller en ihuga entusiast? Vil du lære noe nytt, eller bare nyte noen utvalgte glass med musserende vin?

Velkommen ned til vår lune vinkjeller og bar – her vil våre vinkelnere med iver og glede fortelle om verdens «liquid prozac». Det blir servert lette tiltygg og tre ulike glass fulle av boblende glede. Kr 495,- p.p. 

Smaking foregår hver lørdag kl. 16.30. Etter smakingen står våre bartendere og vinkelnere klare med en spennende og velsmakende cocktailmeny, med utgangspunkt i vinens verden, og flotte vinopplevelser på både glass og flaske – akkurat det man trenger for å fortsette lørdagen på beste vis.

Vinbaren

Vår meny

 • Vinkart

  vin, vin og vin
  Vår rikholdige vinbar i Trondheim med 10.000 flasker vin er bygd opp av våre vin-eksperter
  Vis meny
 • Matmeny

  Småretter og snacks
  Her finner du et utvalg av deilige retter, charcuterie, oster og snacks som matcher drikken i glasset.
  Vis meny
 • Vinkurs

  Sosialt og lærerikt!
  Våre kurs og smakinger er perfekte både for de vininteresserte, nysgjerrige og kunnskapssøkende, og det kreves ingen forkunnskap.
  Vis meny
 • Cocktails

  ny og fantastisk
  En ny og fantastisk cocktailmeny, inspirert av elementer fra vinverdenen.
  Vis meny
 • Gruppemeny

  For grupper har vi en egen matmeny som kan forhåndsbestilles.
  Vis meny