Hopp til innholdet
  1. Hjem
  2. Mat & Drikke
  3. Room Service

Kontakt Oss:

Ring 5003 på rom-telefonen for å bestille

Åpningstider:

Mandag – Søndag: 24 timer i døgnet

Frokost 07:00-11:00

À la carte meny: 11:00-22:00

Nattmeny: 22:00-07:00

Room Service

Britannia har 233 lekkert designede og delikate rom og suiter. Alle nylig renovert for å møte den høyeste av standarder som kreves av et femstjerners hotell. Med luksuriøs komfort og Hästens senger i alle rom, TV'er skjult bak speil fra gulv til tak i mange rom, og med mykt sengetøy fra enten Norvegr eller Høie, vil vi ikke klandre deg om du ikke ønsker å forlate rommet med det første!

Frokost på rommet er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og 11.00 (perfekt for de som liker å sove litt utpå). Bla gjennom menyen på rommet ditt, eller se vår meny litt lenger ned på siden. Ring 5003 på rom-telefonen for å bestille.

På Britannia tilbyr vi room service 24 timer i døgnet. Alt fra saftige beef sliders med karamelliserte løk, til Chateaubriand med foie gras, etterfulgt av Crème Brûlée til dessert. Sjekk ut hele menyen nedenfor.

Britannia tilbyr også en rekke private spisemuligheter og selskapslokaler. Noen av suitene våre passer utmerket til middager, der en av våre dyktige kokker kan tilberede maten i suiten. Eller du kan leie et av våre selskapslokaler om du ønsker det. Hos oss kan vi skreddersy opplevelsen akkurat slik du vil ha den. Mulighetene er endeløse. Ta kontakt med oss for å høre mer: booking@britannia.no

Room Service

Vår meny

  • Room Service

    24 timer i døgnet
    Breakfast-in-bed, in-room dining og room service på Britannia Hotel
    Vis meny

In-Room Dining på Britannia Hotel