Kontakt Oss:

+47 73 800 805 

speilsalen@britannia.no 

 

Åpningstider:

Ons-Lør: 18:00-24:00

Stengt Søndag-Tirsdag.

Speilsalen

Reflections of Grandeur

Covid-19 / koronaviruset opdatering: I en periode fremover vil vi kun tilby vår 6-retter. For å sikre god avstand mellom bord vil vi ha et begrenset antall bord tilgjengelig. Vi følger retningslinjene fra den norske regjering og Trondheim Kommune som tilsier at maks antall gjester i et følge der gjestene ikke bor sammen til daglig er seks personer. Champagne-lunsj på lørdager vil dessverre ikke være tilgjengelig i en periode fremover.

Med kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, har Christopher Davidsen ledet Britannia og Speilsalen til sin første Michelinstjerne. Vi er ekstremt stolte over den høyt verdsatte anerkjennelsen som Michelin-restaurant.

I Speilsalen vil du oppleve en matreise hvor de fineste, håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og den gode smaken er i sentrum av opplevelsen.

Christopher er offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d ‘Or sølvmedaljør fra 2017. Speilsalen er hans først signatur-restaurant, og bare knapt et år etter åpningen ble han og resten av Speilsalen-teamet på Britannia belønnet med en Michelinstjerne.

Speilsalen tilbyr enten en 6 eller 10-retters signaturmeny. Råvarene er håndplukket av det beste som finnes i Trøndelag, men også fra resten av landet, Skandinavia og verden. Speilsalens Head Sommelier og 4-dobbelt Norgesmester i vinkelner, Henrik Dahl Jahnsen, vil finne tilhørende vin fra hotellets rikholdige vinkjeller.

Hver lørdag inviterer Speilsalen til Champagnelunch med en 4-retters meny og bobler i glasset fra kl. 12.00.

Speilsalen

Vår meny

Speilsalen

“Life is full of surprises, and if you look closely, you will find inspiration and influence all around you. This is what I want our guests to feel when they visit us in Speilsalen.” Christopher Davidsen.