+47 73 800 805 

Booking: Ons - Lør: 13-18 (telefon)

booking@speilsalen.no 

Ordinære åpningstider:

Ons-Lør: 18:00-24:00

(Chefs Table og siste seating 20:00)

Champagne Lunsj: Lør 12:30-16:00

(siste seating 13.30)

Søndag-Tirsdag: Stengt

Datoer stengt 2023:

8.-17. oktober

17. desember-10. januar 2024

Karriere og internship:

Send CV og søknad

career@speilsalen.no 

Speilsalen

Reflections of Grandeur

En Michelin-restaurant

Med kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå mottok Speilsalen sin første Michelinstjerne i februar 2020, bare 10 måneder etter åpning. Vi er ekstremt stolte over den høyt verdsatte anerkjennelsen som Michelin-restaurant.

I Speilsalen vil du oppleve en matreise hvor de fineste, håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og den gode smaken er i sentrum av opplevelsen.

En gastronomisk opplevelse utenom det vanlige

Gled dere til et besøk i Speilsalen, hvor alt er lagt til rette for en gastronomisk opplevelse utenom det vanlige. Det dedikerte teamet streber alltid etter det beste og ser frem til å servere dere full forestilling; en smakfull reise i Norges beste råvarer, ispedd spenstige lysglimt fra den vide verden over 12-16 serveringer.

Våre sommelierer vil sørge for at maten får det perfekte følget i glasset, enten ved en av Speilsalen's nøye utplukkede vinmenyer eller utvalgte flasker fra hotellets rikholdige vinkjeller.

Smørsaus til piggvar i Speilsalens

Champagnelunsj

På lørdager inviterer Speilsalen til Champagnelunsj fra kl. 12.30, hvor det serveres en 4-retters sjømatmeny, basert på de fantastiske råvarene man finner her i Trøndelag. Lunsjen innledes naturligvis med et godt glass bobler og alt ligger til rette for god og lystig stemning i en løsere snipp.

Caviarbaren har et stort utvalg av typer kaviar

Caviar Experience

La deg friste av Nordens eneste caviarbar. Vi tilbyr alle våre gjester å starte kvelden med en smakfull og lærerik innføring i caviaren's sorte univers. Det tilbys til en hver tid flere ulike typer caviar både som smaksprøver eller i hele bokser, med hver sin unike karakter, basert på ulike typer stør og med dertil ulike typer salt og modningstid.

Overnattingspakker

Ønsker du å planlegge litt fremover i tid og være sikret et bord i Speilsalen har vi to ulike pakker vi kan tilby som inkluderer overnatting.

Overnattingspakkene med bord i Speilsalen er tilgjengelig onsdag - lørdag fra januar til og med desember 2023.

Er dere en større gruppe som planlegger å overnatte på Britannia Hotel (utover 6 måneder som ligger tilgjengelig for booking) kontakt oss gjerne så skal vi forsøke å hjelpe deg med en hotellpakke tilpasset deres selskap.

Speilsalen

Vår meny

 • Meny

  Full Forestilling
  2.600,- (ekskl. drikke). Tilhørende drikkepakke 2.450,- (apéritif, vinmeny, vann, kaffe/te).
  Vis meny
 • Vinkart

  Britannia Hotel
  I tillegg til våre vinmenyer har vi en stor og innholdsrik kjeller. Ta gjerne kontakt om du ønsker å reservere spesielle flasker, så forbereder vi dem til du ankommer restauranten.
  Vis meny