Hopp til innholdet

+47 73 800 805 

Booking: Man - Fre: 10-18

booking@speilsalen.no 

Vanlige åpningstider:

Ons-Lør: 18:00-24:00

(Chefs Table og siste seating 20:00)

Champagne Lunsj: lørdag 12:30-16:00

(siste seating 13.30)

Stengt Søndag-Tirsdag.

Karriere og internship:

Send CV og søknad

career@speilsalen.no 

Speilsalen

Reflections of Grandeur

Covid-19 oppdatering: Vi forholder oss til enhver tids gjeldende smittevernregler og nasjonale, samt kommunale påbud. Vi har et begrenset antall bord tilgjengelig. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, om dere ønsker avstand mellom hver gjest på deres bord, slik at dette kan tilrettelegges.

En Michelin-restaurant

Med kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, har Christopher Davidsen ledet Britannia og Speilsalen til sin første Michelinstjerne. Vi er ekstremt stolte over den høyt verdsatte anerkjennelsen som Michelin-restaurant.

I Speilsalen vil du oppleve en matreise hvor de fineste, håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og den gode smaken er i sentrum av opplevelsen.

Christopher er offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d ‘Or sølvmedaljør fra 2017. Speilsalen er hans først signatur-restaurant, og bare knapt et år etter åpningen ble han og resten av Speilsalen-teamet på Britannia belønnet med en Michelinstjerne.

En gastronomisk opplevelse utenom det vanlige

Gled dere til et besøk i Speilsalen, hvor alt er lagt til rette for en gastronomisk opplevelse utenom det vanlige. Det dedikerte teamet streber alltid etter det beste og ser frem til å servere dere full forestilling; en smakfull reise i Norges beste råvarer, ispedd spenstige lysglimt fra den vide verden over 12-16 serveringer.

Head Sommelier Henrik Dahl Jahnsen er 4-dobbelt Norgesmester for vinkelnere og vil sørge for at maten får det perfekte følget i glasset, enten ved en av Speilsalen's nøye utplukkede vinmenyer eller utvalgte flasker fra hotellets rikholdige vinkjeller.

Smørsaus til piggvar i Speilsalens

Champagne-lunsj

På lørdager inviterer Speilsalen til Champagne-lunsj fra kl. 12.30, hvor det serveres en 4-retters sjømat-meny, basert på de fantastiske råvarene man finner her i Trøndelag. Lunsjen innledes naturligvis med et godt glass bobler og alt ligger til rette for god og lystig stemning i en løsere snipp.

Caviarbaren har et stort utvalg av typer kaviar

Caviar Experience

La deg friste av Nordens eneste caviarbar. Vi tilbyr alle våre gjester å starte kvelden med en smakfull og lærerik innføring i caviaren's sorte univers, hvor det serveres 3 unike smakebiter der caviar spiller førstefiolin i en symfoni med nøye utvalgte eksklusive råvarer for kr. 600,- p.p.
Det tilbys til en hver tid flere ulike typer caviar både som smaksprøver eller i hele bokser, med hver sin unike karakter, basert på ulike typer stør og med dertil ulike typer salt og modningstid. Om dere ikke skal spise hos oss akkurat i kveld, men allikevel føler caviarens kall, tilbyr vi spesialkomponerte opplevelser på forespørsel, og man kan booke bord i selve caviar baren uten å spise 10-retters meny i Speilsalen.

Overnattingspakker

Ønsker du å planlegge litt fremover i tid og være sikret et bord i Speilsalen har vi to ulike pakker vi kan tilby som inkluderer overnatting.

Overnattingspakkene med bord i Speilsalen er tilgjengelig onsdag - lørdag fra august til og med desember 2021. Planlegger du å overnatte på Britannia Hotel og besøke Speilsalen for en spesiell anledning et stykke frem i tid (utover 3 måneder som ligger tilgjengelig for booking), kontakt oss gjerne så skal vi forsøke å hjelpe deg.

Speilsalen

Vår meny

 • Meny

  Full Forestilling
  2.250,- (ekskl. drikke). Tilhørende drikkepakke 2.050,- (aperitif, vinpakke, mineralvann, kaffe).
  Vis meny
 • Vinkart

  Britannia Hotel
  I tillegg til våre vinmenyer har vi en stor og innholdsrik kjeller. Ta gjerne kontakt om du ønsker å reservere spesielle flasker, så forbereder vi dem til du ankommer restauranten.
  Vis meny
 • Caviar Bar

  Havets Gull
  Hjertelig velkommen til Nordens eneste Caviar Bar! For en ekstra smakfull opplevelse anbefaler vi deg  å starte kvelden med de sorte perler, havets gull.
  Vis meny

Speilsalen

“Life is full of surprises, and if you look closely, you will find inspiration and influence all around you. This is what I want our guests to feel when they visit us in Speilsalen.” Christopher Davidsen.