Kontakt Oss:

+47 73 800 805 

Booking: Man - Fre: 10-18

booking@speilsalen.no 

Åpningstider:

Ons-Lør: 18:00-24:00

(Chefs Table og siste seating 20:00)

Champagne Lunsj: lørdag 12:00-15:00

(siste seating 13.00)

Stengt Søndag-Tirsdag.

Karriere og internship:

Send CV og søknad

career@speilsalen.no 

Speilsalen

Reflections of Grandeur

Covid-19 / koronaviruset opdatering: Vi har et begrenset antall bord tilgjengelig og følger retningslinjene fra den norske regjering og Trondheim Kommune. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, om dere ønsker avstand mellom hver gjest på deres bord, slik at dette kan tilrettelegges.

Med kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, har Christopher Davidsen ledet Britannia og Speilsalen til sin første Michelinstjerne. Vi er ekstremt stolte over den høyt verdsatte anerkjennelsen som Michelin-restaurant.

I Speilsalen vil du oppleve en matreise hvor de fineste, håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og den gode smaken er i sentrum av opplevelsen.

Christopher er offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d ‘Or sølvmedaljør fra 2017. Speilsalen er hans først signatur-restaurant, og bare knapt et år etter åpningen ble han og resten av Speilsalen-teamet på Britannia belønnet med en Michelinstjerne.

Gled dere til et besøk i Speilsalen, hvor alt er lagt til rette for en gastronomisk opplevelse utenom det vanlige. Det dedikerte teamet streber alltid etter det beste og ser frem til å servere dere full forestilling; en smakfull reise i Norges beste råvarer, ispedd spenstige lysglimt fra den vide verden over 12-16 serveringer.

Head Sommelier Henrik Dahl Jahnsen er 4-dobbelt Norgesmester for vinkelnere og vil sørge for at maten får det perfekte følget i glasset, enten ved en av Speilsalen's nøye utplukkede vinmenyer eller utvalgte flasker fra hotellets rikholdige vinkjeller.

På lørdager inviterer Speilsalen til Champagne-lunsj fra kl. 12, hvor det serveres en 4-retters sjømat-meny, basert på de fantastiske råvarene man finner her i Trøndelag. Lunsjen innledes naturligvis med et godt glass bobler og alt ligger til rette for god og lystig stemning i en løsere snipp.

Speilsalen

Vår meny

  • Meny Høst 2020

    Full forestilling 1.850,- (ekskl. drikke).
    Vis meny
  • Champagne Lunsj

    4-retters sjømatbasert meny med aperitif ved ankomst kr. 1195,- (ekskl. drikkepakke).

Speilsalen

“Life is full of surprises, and if you look closely, you will find inspiration and influence all around you. This is what I want our guests to feel when they visit us in Speilsalen.” Christopher Davidsen.