Kontakt Oss:

+47 73 800 805 

speilsalen@britannia.no 

 

Telefontid: 

Man-Fre 08:00-18:00

Lør 12:00-18:00

 

Åpningstider:

Champagnelunch Lør: 12:00

Ons-Lør: 18:00-24:00

Chambre Séparée seating: 18:00 / 18:30

Round table seating: 18:00 / 19:00

Chef's table seating: 20:00

Stengt Søndag-Tirsdag.

Speilsalen

Reflections of Grandeur

Med kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, har Christopher Davidsen ledet Britannia og Speilsalen til sin første Michelinstjerne. Vi er ekstremt stolte over den høyt verdsatte anerkjennelsen som Michelin-restaurant.

I Speilsalen vil du oppleve en matreise hvor de fineste, håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og den gode smaken er i sentrum av opplevelsen.

Christopher er offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d ‘Or sølvmedaljør fra 2017. Speilsalen er hans først signatur-restaurant, og bare knapt et år etter åpningen ble han og resten av Speilsalen-teamet på Britannia belønnet med en Michelinstjerne.

Speilsalen tilbyr enten en 6 eller 10-retters signaturmeny. Råvarene er håndplukket av det beste som finnes i Trøndelag, men også fra resten av landet, Skandinavia og verden. Speilsalens Head Sommelier og 4-dobbelt Norgesmester i vinkelner, Henrik Dahl Jahnsen, vil finne tilhørende vin fra hotellets rikholdige vinkjeller.

Hver lørdag inviterer Speilsalen til Champagnelunch med en 4-retters meny og bobler i glasset fra kl. 12.00.

Covid-19 / koronaviruset opdatering: Speilsalen er dessverre midlertidig stengt i likhet med Britannia Hotel frem til 27. April. Følg med på vår hovedside for nyheter og oppdateringer om når vi gjenåpner hotellet.

Speilsalen

Vår meny

Speilsalen

“Life is full of surprises, and if you look closely, you will find inspiration and influence all around you. This is what I want our guests to feel when they visit us in Speilsalen.” Christopher Davidsen.