Hopp til innholdet

+47 73 800 805 

Booking: Man - Fre: 10-18

booking@speilsalen.no 

Ordinære åpningstider:

Ons-Lør: 18:00-24:00

(Chefs Table og siste seating 20:00)

Champagne Lunsj: Fre-Lør 12:30-16:00

(siste seating 13.30)

Stengt Søndag-Tirsdag.

Karriere og internship:

Send CV og søknad

career@speilsalen.no 

Speilsalen

Reflections of Grandeur

En Michelin-restaurant

Med kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, har Christopher Davidsen ledet Britannia og Speilsalen til sin første Michelinstjerne. Vi er ekstremt stolte over den høyt verdsatte anerkjennelsen som Michelin-restaurant.

I Speilsalen vil du oppleve en matreise hvor de fineste, håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og den gode smaken er i sentrum av opplevelsen.

Christopher er offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d ‘Or sølvmedaljør fra 2017. Speilsalen er hans første signatur-restaurant, og bare knapt ett år etter åpningen ble han og resten av Speilsalen-teamet på Britannia belønnet med en Michelinstjerne.

En gastronomisk opplevelse utenom det vanlige

Gled dere til et besøk i Speilsalen, hvor alt er lagt til rette for en gastronomisk opplevelse utenom det vanlige. Det dedikerte teamet streber alltid etter det beste og ser frem til å servere dere full forestilling; en smakfull reise i Norges beste råvarer, ispedd spenstige lysglimt fra den vide verden over 12-16 serveringer.

Head Sommelier Nikolai Haram Svorte vil sørge for at maten får det perfekte følget i glasset, enten ved en av Speilsalen's nøye utplukkede vinmenyer eller utvalgte flasker fra hotellets rikholdige vinkjeller.

Smørsaus til piggvar i Speilsalens

Champagne-lunsj

På fredager og lørdager inviterer Speilsalen til Champagne-lunsj fra kl. 12.30, hvor det serveres en 4-retters sjømat-meny, basert på de fantastiske råvarene man finner her i Trøndelag. Lunsjen innledes naturligvis med et godt glass bobler og alt ligger til rette for god og lystig stemning i en løsere snipp.

Fra og med fredag 5. august starter vi med Champagne-lunsj også på fredager. 

"Vi ønsker å gi enda flere muligheten til å oppleve Speilsalen. Champagnelunsjen vår på lørdager har vært en stor suksess siden den ble lansert og nå åpner vi opp på fredager også fra august, slik at alle som reiser til Britannia Hotel for et weekendopphold kan starte helgen med bobler og en 4-retter i Speilsalen.

Vi har også tro på at dette vil være svært attraktivt for business-markedet, der man tar med seg gode kunder, kollegaer og relasjoner og nyter en bedre lunsj hos Christopher Davidsen, kanskje som avslutning på et styremøte på hotellet" anbefaler hotelldirektør Mikael Forselius.

Caviarbaren har et stort utvalg av typer kaviar

Caviar Experience

La deg friste av Nordens eneste caviarbar. Vi tilbyr alle våre gjester å starte kvelden med en smakfull og lærerik innføring i caviaren's sorte univers. Det tilbys til en hver tid flere ulike typer caviar både som smaksprøver eller i hele bokser, med hver sin unike karakter, basert på ulike typer stør og med dertil ulike typer salt og modningstid.

Hos oss kan en bestille smaksprøver fra vårt sortiment både som smaksprøver eller i hele bokser som serveres med tilbehør. 

Overnattingspakker

Ønsker du å planlegge litt fremover i tid og være sikret et bord i Speilsalen har vi to ulike pakker vi kan tilby som inkluderer overnatting.

Overnattingspakkene med bord i Speilsalen er tilgjengelig onsdag - lørdag fra januar til og med desember 2022.

Er dere en større gruppe som planlegger å overnatte på Britannia Hotel (utover 3 måneder som ligger tilgjengelig for booking) kontakt oss gjerne så skal vi forsøke å hjelpe deg med en hotellpakke tilpasset deres selskap.

Speilsalen

Vår meny

 • Meny

  Full Forestilling
  2.500,- (ekskl. drikke). Tilhørende drikkepakke 2.300,- (aperitif, vinpakke, mineralvann, kaffe).
  Vis meny
 • Vinkart

  Britannia Hotel
  I tillegg til våre vinmenyer har vi en stor og innholdsrik kjeller. Ta gjerne kontakt om du ønsker å reservere spesielle flasker, så forbereder vi dem til du ankommer restauranten.
  Vis meny

Speilsalen

“Life is full of surprises, and if you look closely, you will find inspiration and influence all around you. This is what I want our guests to feel when they visit us in Speilsalen.” Christopher Davidsen.