Hopp til innholdet
 1. Hjem
 2. Mat & Drikke
 3. Britannia Bar

+47 73 800 808 bar@britannia.no 

Vanlige åpningstider:

Mandag - Torsdag : 12.00 –  01.00

Fredag - Lørdag : 12.00 –  02.00

Søndag : 12.00 –  24.00  

Britannia Bar

Covid-19 oppdatering: Vi forholder oss til enhver tids gjeldende smittevernregler og nasjonale, samt kommunale påbud. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800 slik at vi får registrert kontaktinformasjon og unngår drop-in og kødannelse. Vi har et begrenset antall bord tilgjengelig. Det er kun bordservering av alkohol og skjenkestopp klokken 23.00. Munnbind er påbudt i fellesarealer og der man ikke kan holde 1-meters avstand. Vi oppfordrer til å møte presis til din booking slik at vi unngår kødannelse og mingling (vi ønsker å unngå at man møter opp lenge før booking-tidspunktet). Hjertelig velkommen!

Midlertidige åpningstider:
Mandag - Torsdag : 12.00 –  23.30
Fredag - Lørdag : 12.00 –  23.30
Søndag : 15.00 –  23.30  

Tidløst, sofistikert og elegant – samtidig komfortabel og sosial bar i Trondheim. Cocktailbaren setter en ny standard når det kommer til cocktails. Her serveres klassikerne til perfeksjon og fantastiske signaturcocktails som reflekterer Trondheim og Britannias historie.

Eksklusive signaturcocktails i baren

Head Bartender Øyvind Lindgjerdet har skapt en serie med signaturcocktails basert på fantastiske og underholdende historier. I luksuriøse og hyggelige omgivelser i Britannia Bar kan du nyte de helt unike cocktailene. Øyvind og teamet tilbyr også et bredt utvalg av klassiske cocktails, champagne på glass og en fristende matbit for den som har lyst på noe å spise. 

Britannia Bar

Vår meny

 • Barlist

  THE FULL RANGE
  Fra aperitif til varme drikker
  Vis meny
 • Cocktailmeny

  OUR SIGNATURE CREATIONS
  Smak på byhistorien...
  Vis meny
 • Matmeny

  .
  Matmeny tilgjengelig fra 15.00 til 23.00
  Vis meny
 • Café meny

  Lunsj
  Tilgjengelig fra kl 12-15.00
  Vis meny

Britannia Bar

“I wanted to dive into the history of both Trondheim and Britannia Hotel, which has been the city’s most influential meeting place for the past 150 years. This menu is alive, meaning we add new stories and cocktails over time.” Head Bartender, Øyvind Lindgjerdet