Hopp til innholdet
 1. Hjem
 2. Mat & Drikke
 3. Britannia Bar

+47 73 800 808 bar@britannia.no 

Vanlige åpningstider:

Mandag - Torsdag : 12.00 –  01.00

Fredag - Lørdag : 12.00 –  02.00

Søndag : 12.00 –  24.00  

Britannia Bar

Ordinære Åpningstider
Mandag-Torsdag: 12.00 – 01.00 
Fredag - Lørdag: 12.00 - 02.00
Søndag 12.00 - 24.00
(småretter tilgjengelig frem til kl. 23.00 hver dag)

Tidløst, sofistikert og elegant – samtidig komfortabel og sosial bar i Trondheim. Cocktailbaren setter en ny standard når det kommer til cocktails. Serverer klassikerne til perfeksjon og fantastiske signaturcocktails som reflekterer Trondheim og Britannias historie.

Eksklusive signaturcocktails i baren

Head Bartender Øyvind Lindgjerdet har skapt en serie med signaturcocktails basert på fantastiske og underholdende historier som kan nytes i luksuriøse og hyggelige omgivelser i Britannia Bar. Øyvind og teamet tilbyr også et bredt utvalg av klassiske cocktails, champagne på glass og en fristende matbit for den som har lyst på noe å spise. 

Covid-19 / koronaviruset opdatering:

Vi forholder oss til enhver tids gjeldende smittvernregler og nasjonale, samt kommunale påbud. I henhold til retningslinjer i forbindelse med Covid-19, har våre restauranter begrenset kapasitet, dette for å kunne sikre nødvendig avstand mellom bord i restauranten. Vi ber også våre gjester om å ta kontakt med oss, om dere ønsker avstand mellom hver gjest på deres bord, slik at dette kan tilrettelegges. For å i vareta et trygt og effektivt smittevern, ber vi alle våre bar- og restaurantgjester om å forhåndsbestille sine bord via våre hjemmesider eller via 73 800 800. Vi ønsker også at gjestene møter opp til sin bord-reservasjon på tidspunktet som er booket. Vi vil i størst mulig grad unngå at folk møter opp lenge før tiden uten at det er ledig bord, slik at vi begrenser mingling i fellesområder og kødannelse. Takk for forståelsen.

Britannia Bar

Vår meny

 • Barlist

  THE FULL RANGE
  Fra aperitif til varme drikker
  Vis meny
 • Cocktailmeny

  OUR SIGNATURE CREATIONS
  Smak på byhistorien...
  Vis meny
 • Matmeny

  INCLUDING FOOD TO GO
  Matmeny tilgjengelig fra 12.00 til 23.00
  Vis meny

Britannia Bar

“I wanted to dive into the history of both Trondheim and Britannia Hotel, which has been the city’s most influential meeting place for the past 150 years. This menu is alive, meaning we add new stories and cocktails over time.” Head Bartender, Øyvind Lindgjerdet