+47 73 800 800 

hovmester@britannia.no

Hotellfrokost:

Man-Fre: 06.30-10.00

Lør-Søn: 08.00-11.00

Frokost

I Palmehaven og Britannia's historiske salonger serverer vi femstjerners hotellfrokost, der gjestene våre kan bestille fra vår á la carte meny eller fra noen av våre bemannede stasjoner på buffet. Der tilbyr vi nylagede omeletter i tillegg til charcuterie med skinker og deilige oster. Ved frokosten serveres et stort innslag av hjemmelaget pålegg, ferskt brød og søtbakst og retter tilberedt av sesongens beste lokale råvarer. Visste du at Britannia Hotel har en egen gård ved Jonsvatnet i Trondheim der vi dyrker egen frukt og grønnsaker?

Frokosten på Britannia Hotel skal skille seg ut fra den tradisjonelle norske hotellfrokosten. På Britannia har vi blant annet lagt vekt på å følge sesongene vi er i, og vi tilbyr à la carte-retter som kokkene lager på bestilling. I tillegg til å tilby både klassiske og mer trendy retter, har vi også et større fokus på plantebasert mat. En egen vegansk meny er en del av à la carte-menyen.

Opplev Norges beste hotellfrokost i historiske Palmehaven, mandag-fredag 06.30-10.00. kr 495 per person / kr 210 for barn inntil 12 år (inkludert for gjester som overnatter):

EN BÆREKRAFTIG KVALITETSFROKOST
À la carte-menyen ledsages av en høykvalitets buffet, der kvalitet trumfer kvantitet og kun de beste produktene er valgt ut og presentert i delikate porsjoner, med hyppig påfyll. Dette betyr ferskere mat og mindre svinn, resultatet er en mer bærekraftig frokost med høyere kvalitet – alt servert med Palmehavens velkjente stil og service. 

Det aller meste du finner på frokosten er enten hjemmelaget eller fra lokale trønderske produsenter som vi arbeider tett med for å utvikle egne produkter til oss. 

BRATTAN GÅRD
Britannia Hotel er også svært stolt over å kunne si at vi har en helt egen gård ved Jonsvatnet som dyrker og produserer grønnsaker, frukt, blomster og urter eksklusivt til hotellet og vår frokost. Herfra får vi blant annet eplejuicen vår, som er egenprodusert ved Braattan Gård. Kokkene våre er jevnlig oppe på gården for å delta aktivt i produksjonen

Dersom det blir noe til overs fra frokosten utnyttes dette videre i andre avdelinger og alt av matavfall går til kompostering på Braattan Gård og brukes som jordforbedring på gården. 

Frokost

Vår meny

  • Frokostmeny

    À LA CARTE MENY
    Velg blant våre spesialretter for en ekstra spesiell opplevelse
    Vis meny