+47 73 800 802

Jonathan@britannia.no

Åpningstider:

Tirsdag - Lørdag: 17:00-23:00

(Kjøkkenet stenger 22:00).

 

24. mars - 2. april: Stengt

Jonathan Grill

Et spennende, uformelt sted, tilført nye internasjonale impulser. Et populært konsept som er vekket til live i en tidsriktig og moderne innpakning med japanske bordgriller. Dette er en ny måte å spise biff på i Trondheim.

Ønsker du å la kokkene våre gjøre jobben har vi også en egen steakhouse-del av restauranten. Da kan du senke skuldrene og konsentrere deg om å nyte de deilige råvarene som tilberedes på vår Robata-grill. 

Biff med internasjonal touch på japanske bordgriller

Nå har vi tatt med oss arven fra gamle Jonathan i Trondheim videre, og modernisert konseptet i tråd med resten av hotellet. Restauranten har fått en ny internasjonal touch med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, skalldyr og grønnsaker. På siden serveres et rikt utvalg av sauser og tilbehør.

Hver dag setter vi opp en egen tavlemeny i restauranten med kjøtt og fisk som kan variere dag til dag med tanke på stykningsdeler og fisk og sjømat vi får tak i. Den daglige menyen er lik til både grillbord og à la carte. Om kjøttet velges til grillbord, skjæres det ned til tynne skiver som er mer egnet for små griller. Dersom kjøttet velges til steakhouse delen av restauranten, grilles de av kokkene på kjøkkenet. 

Jonathan Grill

Vår meny

 • Jonathan Steakhouse

  Robust og smaksrikt
  Hele menyen er perfekt for å dele.
  Vis meny
 • Jonathan Grillbord

  Spennende og uformelt
  En uformell, spennende matopplevelse på våre signaturgrillbord.
  Vis meny