+47 73 800 805
Booking: Ons - Lør: 13-18 (telefon)
Ordinære åpningstider:
Ons-Lør: 18:00-24:00
(Chefs Table og siste seating 20:00)
Champagnelunsj: Lør 12:30-16:00 (siste seating 13.30)
Søndag-Tirsdag: Stengt
Datoer stengt 2024:
6.-15. oktober
15. desember - 7. januar 2025
Karriere og internship:
Send CV og søknad
Speilsalen
Reflections of GrandeurMed kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå mottok Speilsalen sin første Michelinstjerne i februar 2020, bare 10 måneder etter åpning. Siden har restauranten beholdt stjernen og høstet anerkjennelse og strålende kritikk i både nasjonale og internasjonale medier.
I Speilsalen vil du oppleve en matreise hvor de fineste, håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og den gode smaken er i sentrum av opplevelsen.
En gastronomisk opplevelse utenom det vanlige
Gled dere til et besøk i Speilsalen, hvor alt er lagt til rette for en gastronomisk opplevelse utenom det vanlige. Det dedikerte teamet streber alltid etter det beste og ser frem til å servere dere full forestilling; en smakfull reise i Norges beste råvarer, ispedd spenstige lysglimt fra den vide verden over 12-16 serveringer.
Våre sommelierer vil sørge for at maten får det perfekte følget i glasset, enten ved en av Speilsalen's nøye utplukkede vinmenyer eller utvalgte flasker fra hotellets rikholdige vinkjeller.
Champagnelunsj
På lørdager inviterer Speilsalen til Champagnelunsj fra kl. 12.30, hvor det serveres en 5-retters sjømatmeny, basert på de fantastiske råvarene man finner her i Trøndelag. Lunsjen innledes naturligvis med et godt glass bobler og alt ligger til rette for god og lystig stemning i en løsere snipp.
Liten Symfoni
Liten symfoni er en meny som er sammensatt av nøye utvalgte retter, hver enkelt tilberedt med det fremste sesongen har å by på. Denne menyen kan du nyte onsdag og torsdag, en perfekt anledning til å dykke inn i en verden av unike smaker.
Caviar Experience
La deg friste av Nordens eneste caviarbar. Vi tilbyr alle våre gjester å starte kvelden med en smakfull og lærerik innføring i caviaren's sorte univers. Det tilbys til en hver tid flere ulike typer caviar både som smaksprøver eller i hele bokser, med hver sin unike karakter, basert på ulike typer stør og med dertil ulike typer salt og modningstid.
Overnattingspakker
Ønsker du å planlegge litt fremover i tid og være sikret et bord i Speilsalen har vi to ulike pakker vi kan tilby som inkluderer overnatting.
Overnattingspakkene med bord i Speilsalen er tilgjengelig onsdag - lørdag fra januar til og med desember.
Er dere en større gruppe som planlegger å overnatte på Britannia Hotel (utover 6 måneder som ligger tilgjengelig for booking) kontakt oss gjerne så skal vi forsøke å hjelpe deg med en hotellpakke tilpasset deres selskap.